Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłopotliwy rozmiar

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem 23-letnim facetem, prawiczkiem. Wiem, że to trochę dziwne w tym wieku. Wcześniej po prostu nie spotkałem odpowiedniej kobiety choć chętne bywały, po prostu jestem idealistą. Wiem, że dla ukochanej kobiety zrobiłbym wszystko, ale boję się, że są rzeczy, których zrobić nie dam rady. Boję się, że kiedy w końcu spotkam tę jedyną nie zdołam jej w pełni zadowolić.

Gość gość
Powodem nie jest brak doświadczenia, bo mam ogromną wiedzę na tematy seksualne, myślę że nawet większą niż niektórzy zagorzali praktykanci. Właśnie z powodu tej wiedzy jakiś czas temu nabawiłem się kompleksu. Mój penis wprawdzie mierzy 15 cm (tragedii nie ma), ale ma zaledwie 11 centymetrów w obwodzie. Wiem, że wszędzie piszą że są specjalne pozycje itp. ale nawet gdyby była to prawda, to obawiam się że moja partnerka w końcu znudzi się mną i zacznie szukać czegoś innego. Wiem, że można pogrubić kwasem o ok. dwa cm, ale już po dwóch latach wszelkie efekty zanikają więc w najgorszym razie musiałbym co dwa lata jeździć po klinikach. Czego się nie robi dla miłości fakt, ale nie czułbym się z tym komfortowo.

Gość gość
Na wielu forach czytałem, że taki obwód to dramat i kobiety od razu uciekają od takich facetów jak ja. No i pytanie do was, czy jest sens, żebym kogokolwiek szukał? Czy mam szansę stworzyć wieloletni, poważny i szczęśliwy związek? Czy mam sobie dać spokój i nie zawracać wam głowy? Wiem, że niektóre z was mogą napisać, że jak się kogoś kocha, to rozmiar nie ma znaczenia, ale nie chcę żyć w świadomości, że pozbawiam swojej kobiety pełni przyjemności i że nie zapewniam jej tego, co powinna mieć. Żadne zabawki pogrubiające nie wchodzą z grę, bo nie czułbym się facetem, ale tylko takie, bo np. ringi czemu nie. Czy któraś z was miała doświadczenia z chudym? Ile czasu trwały takie związki? Czy jesteście/byłyście w nich seksualnie usatysfakcjonowane?

Gość gość
Masz facet problem.Z takim fiutkiem to tylko do zakonu,niestety. Ja bym ci szansy nie dała,sorry.

Gość gość
Tak myślałem, dzięki za szczerość. Do zakonu się nie wybieram, ale laski szukał też chyba nie będę w takim razie. Tyle lat przeżyłem sam, więc to żaden problem dla mnie. Fakt, jestem w stanie dać od siebie wiele, ale nie muszę. Na potomstwie mi nie zależy, bo po co mam dać komuś życie? Żeby kolejny człowiek się męczył podobnie jak 6 miliardów innych ludzi? Strasznie irytuje mnie tylko kiedy co chwila ktoś pyta czy z kimś chodzę.

Gość gość przelotem samolotem
tato jestem w ciazy a kto jest ojcem ten chlopak z ktorym chodze to sie teraz chodzenie nazywa? :classic_cool:

Gość gość
A jakie są idealne wymiary wg was?

Gość gość
Mam dokladnie te same wymiary, znam ten bol.

Gość gość
I ile miałeś partnerek? Co ci mówiły?

Gość gość
Mialem tyle co ty, czyli okragle zero i chyba sie to nie zmieni.

Gość gość
Poza tym zastanawiam się czy ciasne obrzezanie może troche zrekompensować kobiecie mały obwód. Jak to jest?

Gość gość
jak ciasne?

Gość gość
Tyle naczytales i niby wiedze posiadasz a nie wiesz ze to nie rozmiar decyduje jakim jest sie kochankiem. Myslisz ze kobiete interesuje tylko to co macie w spodniach? Duzo bardziej to co macie w glowach a u Ciebie jak widze....cieniutko ;)

Autorze topiku, daj spokój, masz normalnego penisa. Naprawdę, jeżeli spotkasz dziewczynę, która go skrytykuje to daj sobie z nią spokój i szukaj dalej. Nie wiedziałam, że na takie rzeczy aż tak się zwraca uwagę. Gdybyś miał penisa 3cm, to miałbyś problem, przyznaję. Nawet nie wiedziałam, że to się mierzy penisa na szerokość, szczerze mówiąc, choć mam swoje obserwacje na ten temat, bo nie jestem dziewicą. Jeżeli poznasz dziewczynę, z którą będziecie się kochać, to wątpię, żeby przystąpiła do mierzenia Twojego przyrodzenia wzdłuż i wszerz. Pewnie zapyta z ciekawości, ale zdecydowanie zwróci uwagę na to co masz w głowie i w sercu i czy fajnie się wam uprawia ten seks. Proszę, pomyśl o tym, bo nie o grubość i długość chodzi, jeżeli chcesz być w życiu szczęśliwy z jakąś kobietą. Masz normalne przyrodzenie, a Twoje obawy chyba wynikają z niskiej samooceny.

Gość gość
penis jak patyk