Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza18

Proszę po pomoc!ciąża?!

Polecane posty

mysza18 dziś [00:52] Czy ktoś mógłby mi logicznie wszystko na spokojnie wytlumaczyć, bez nerwów.. tak jak pisałam zażywam duphaston na wywołanie miesiączki , której nie mam już od długiego czasu. Biore go od 16 do 25 dnia cyklu. Ostatnio zaczęłam brać od 29 grudnia a 1 stycznia miał miejsce stosunek. 7 stycznia skończyłam brać duphaston a już 10 stycznia dostalam obfitej miesiączki trwającej 5 dni. Czy to wyklucza ciąże? proszę się nie denerwować i powstrzymać się od zbędnych komentarzy, ja po prostu się boję Pojawiają się duże bóle jajników,krzyża.

Gość gość
Myślę że na 99,9 % wyklucza. Są różne przypadki dziwne, ale to jest naprawdę rzadkość. 99,9% jak była normalna, długa, obfita miesiączka to ciąży nie ma. Ja z kolei staram się o dziecko już kilka miesięcy i wiem, że zajść to wbrew powszechnie panującym opiniom nie jest wcale tak łatwo. Także spokojnie :)

Tak była obfita,normalna. Po prostu ja już przez to wszystko nie wytrzymuje. wiem jestem dorosła ale psychika robi swoje. wiem,że duphaston biorą panie,które chcą zajść w ciąże i po odstawieniu jeśli dostaną okres to znaczy,że jednak się nie udało i próbują dalej. Ja miesiączki dostałam. Niestety mam ogromne bóle jajników,krzyża i to mnie nie pokoi i dlatego obawy przed ciążą. Myslisz ze na 100% nie mam się czym martwić?

Gość therbarnbrowthumb1977pgdtp
mysza18 dziś Czy ktoś mógłby mi logicznie wszystko na spokojnie wytlumaczyć, bez nerwów.. tak jak pisałam zażywam duphaston na wywołanie miesiączki , której nie mam już od długiego czasu. Biore go od 16 do 25 dnia cyklu. Ostatnio zaczęłam brać od 29 grudnia a 1 stycznia miał miejsce stosunek. 7 stycznia skończyłam brać duphaston a już 10 stycznia dostalam obfitej miesiączki trwającej 5 dni. Czy to wyklucza ciąże? proszę się nie denerwować i powstrzymać się od zbędnych komentarzy, ja po prostu się boję Pojawiają się duże bóle jajników,krzyża. Jasne http://www.daate.eu/d8YA