Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstanie z powodu jego matki

Polecane posty

Gość gość

hej, może ktoś tu spojrzy obiektywnie na moją sytuację, bardzo proszę o poważne odpowiedzi. Jestem z chłopakiem 4 lata. Od roku mieszkamy razem, jego ojciec raczej ma zlewkę na nasz związek, ale za to matka...od kiedy się wyprowadził z domu już kilkakrotnie próbowała zepsuć relacje między nami są to raczej kilkutygodniowe fazy potem następuje przerwa gdzie jest kontakt raz na jakiś czas bez krzywych akcji. Pisząc fazy mam na myśli codzienne telefony o byle co, pytania kiedy przyjedziesz(nawet jeśli był w domu rano ) udawanie że ja nie istnieje i pytania kierowane tylko do niego, zawracanie mu d**y o byle pierdołe(doszło nawet do wyzywania mnie, nakłaniania do powrotu do domu, grożenie samobójstwem i nachodzenie w jego pracy), I faza była w kweitniu druga sierpień/wrzesien, teraz jest już trzecia. Co mam o tym myśleć?? Na dodatek istnieje opcja przeprowadzki do nich (jeden dom ale oddzielne mieszkanie, wejscie, wszystko) i na okres remontu propozycja by chłopak zamieszkał z nimi, a ja mam zostać sama na wynajmie. Rozstać się? przeprowadzić i spróbować zyć u nich? (już po remoncie) doradźcie

Gość gość
doradzi ktos?

Gość gość
Ja w podobnej sytuacji zdecydowałam się zamówić urok miłosny (na http://magicznerytualy.pl) u mnie pomogło.

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.

Gość gość
Najważniejsze pytanie: co On na to?

Gość gość
Jeśli chodzi o wróżby miłosne i tematykę pomocy w powrocie chłopaka to szczerze polecam wróżkę z portalu wrozkadiana.pl ma niesamowity dar, a w dodatku potrafi wesprzeć na duchu