Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie mogę się spodziewać efektów chudnięcie

Polecane posty

Gość gość

Jestem i tak dość niskiej wagi (BMI 19 z kawałkiem), ale mam tłuszczyk na udach, łydkach i małe boczki. Regularnie chodzę na siłownię i biegam na bieżni po 45 min minimum (z reguły interwały, potem szybki marsz z dużych nachyleniem), nie jem słodyczy, jem mniejsze ilości posiłków (ale się nie głodzę, choć trochę przeliczam kalorie, żeby nie przekroczyć), trochę mniej węglowodanów, więcej białka, ryb (robię sobie np. śledzie, kupuję matjasy świeże na stoisku, a nie te koreczki z dodatkami typu cukier w sklepach). Robię tak od 3 tygodni i wymiary stoją w miejscu...

Gość gość
U mnie efekty byly widoczne dopirro po miesiacu

Gość gość
Ja bym ci polecała zrobić dietę detoks owocowo-warzywno-sokową, sama sobie poczytaj dlaczego http://terapiasokami.pl/oczyszczanie-z-toksyn jak nie oczyścisz organizmu z toksyn, to będziesz wolniej chudnąć, ale co najwazniejsze - nie będziesz przyswajać witamin i minerałów, a nie chodziu trylko o schudnięcie, tylko żeby pozostać zdrowym. Po dwóch tygodniach takiej zdrowej diety oczyszczającej po prostu nie wracaj do słodyczy i fast foodów i jedz regularnie, znajdź miejsce na owoce, warzywa i soki, a będzie dobrze ;)

Gość gość
od nadmiaru owocow sie tyje

Witam. Rzeczywiście, warto zwrócić uwagę na oczyszczenie organizmu z toksyn. Można to zrobić poprzez odpowiednią suplementację diety. Najlepszy w tym przypadku byłby Błonnik Witalny, o którym może Pani przeczytać na stronie czystejelito.eu. Błonnik ten jest naturalną substancją, która wspomaga proces walki z nadwagą poprzez usuwanie z organizmu nagromadzonych przez lata toksyn i złogów. Pozbycie się tych substancji z organizmu powoduje też poprawę samopoczucia i wyglądu cery, stanowi środek profilaktyki nowotworu układu pokarmowego i chorób serca. Naprawdę warto włączyć go do swojej diety. Pozdrawiam Jolanta Piwowarczyk Online Ekspert marki Mapa Zdrowia