Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowe_serce

portale randkowe?

Polecane posty

Gość rozowe_serce

Witam, czy ktoś z was korzystał z portalu randki.zyskajwiele.pl? Mówiąc szczerze chyba dojrzałam do randek internetowych, nawet moja siostra (fakt, ładnych parę lat temu) poznała swojego męża w Internecie...

Gość gość
ja mam tam konto - czatuję od paru dni :) męża jeszcze nie poznałam, ale super się gada, mili ludzie

Gość rozowe_serce
Tego nie wiem, bo ja raczej jestem po drugiej stronie :) Natomiast po tych prawie trzech tygodniach mogę powiedzieć, że portal jest spoko :-)

Gość gość
co portale randkowe? na portalach randkowych siedzi banda idiotow

Gość julka19xx
ten portal jest dla osob od 18 r.ż.

Gość gumarka
a ja sądze ze to nie jest głupie....teraz tak szybko świat idzie do przodu ze czasem po porstu nie ma się okazji żeby kogoś spotkać na początku w realu! ja korzystałam z randki.zyskajwiele.pl i było git!

Gość dave trn
Nie sądzę, że na portalach randkowych siedzą debile. tym bardziej na tym portalu o którym mowa, czyli "Randki zyskaj wiele", bo akurat tu dużą wagę przywiązują do weryfikacji użytkowników i chodzi im raczej o poważne oferty.... Ja dopiero oczekuję na weryfikację. Mam nadzieję że Was poznam, podzielcie się nickami :)

Gość gość
O z tą weryfikacją to spoko sprawa, ja już takich ludzi spotkałam na dużych serwisach, że głowa mała... może rzeczywiście tam spróbuję. Po za tym znam całą masę ludzi, którzy poznali się na takich serwisach i są np. po ślubie. Co jest złego w szukaniu miłości wszelkimi dostępnymi sposobami?