Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pijany syn

Polecane posty

Gość gość

Może coś poradzicie. Dzisiaj musialam odebrac swojego 19 Letniego syna kompletnie pijanego od koleżanki. Prawdopodobnie byly też narkotyki. Nie wiem jakie. Teraz śpi. Nie bylo sensu z nim rozmawiać. Kompletnie nie wiem jak zareagować. Zdarzylo się to pierwszy raz. Syn chodzi jeszcze do szkoły. Wacham się czy nawrzeszczec jutro podczas rozmowy bo taka na pewno bedzie i dac szlaban? Czy to że jest pelnoletni upowaznia go do takiego zachowania?

Gość gość
zdarza się, a chłopak swoje lata już ma, Ty w jego wieku nie piłaś? jak wytrzeźwieje, to walnij mu mowę umoralniajacą i tyle- w piwnicy go przecież nie zamkniesz

Gość gość
jej i tak masz szczescie ja mam 18 latka i juz nie ma mowu o szlabanach juz sie nie slucha, nie mam z nim problemow jeszcze sie nie upil ale wpywu na jego zachowanie tez za bardzo juz nie mam, poprostu juz jest taki jak go wychowalismy, dzieki Bogu nie sprawia trudnosci, a u ciebie poniewaz to zdazylo sie pierwszy raz moze wezcie to na wesolo, pewnie sie nie powturzy, wiesz jak zrobisz awanture to w razie kolejnego razu bedzie kombinowal jak do domu nie wrocic w taki stanie a to juz moze byc niebezpieczne, wzielo go bo pierwszy raz duzo nie trzeba

Smutna rzeczywistość. Dawniej tak nie było. Grało się w piłkę z kolegami do późnej nocy, śmiało, paliło ogniska na wakacjach. Wszyscy byli zzyci. Takie wszystko było proste i niewinne. A teraz narkotyki, alkohol, seks i przemoc. Gdzie to wszystko zmierza? Ludzie i ten świat? Zwłaszcza młodzi ludzie, dzieci. Łza się w oku kręci i w sercu sie ściska by wrócić do tamtych lat... Przepraszam za moje rozważania.....

Gość gość
nie przesadzajcie a same sie nie bawilyscie na dyskotekach, nie pilyscie, tylko zawsze za plecami starszych kiedy maja sprobowac jak sie ozeni to bedzie musial rodzine utrzymac i zabawa z kolegami sie skonczy

Gość gość
kiedys było tak samo,tez sie chlało,włuczyło,bili sie miedzy soba itp.denerwuje mnie to jak ktos mówi ze było kiedys inaczej,bo gdy pytam kobiety z tamych czasów które maja teraz po 80 lat,kiedy zaszły w ciąże itp,to srednia wychodzi od 17 lat do 20 czyli młodo.

Gość gość
bo kiedyś po pierwsze kobiety niewiedziały co to antykoncepcja, bo kiedyś chłop lał babę i ona nic nie miała do powiedzenia, chciałabyś mieć tak jak kiedyś, w dobie komputeryzacji nie umiecie się zachowywać jak człowiek

Gość gość
a co teraz nie ma przemocy w rodzinach?,ile jest kobiet bitych i poniżanych:/

Gość Tasmanska
Posadź go na karnego języka najlepiej ;/ Ja bym go słownie ponizyla i oczernila ,ze dekiel nie zna umiaru i kultury picia i to na tyle, chlop ma 19 lat ( 30 lat temu w woju by był, stary kon ) , ale jakby miał 15-16 lat to bym łeb urwala

Gość gość
zapomniala krowa jak cieleciem byla chyba :D :D