Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podróż z 4 miesięcznym bobasem za zagranicę

Polecane posty

Gość gość

czy odwazylybyscie się pojechać do niemiec? zaplanowałam wyjazd do mamy mieszka w Niemczech na 2 tygodnie ale teraz sobie myślę czy rzeczywiście to dobry pomysl?

Gość gość
sama sie zastanawiam nad tym samym..

Gość w 80 dni dookola swiata
a w czym problem? wszedzie dobrze byle nie w polsce, w polsce mamy kolejne rozbiory nie wiem ktore bo mi juz zabraklo skali

Gość gość
Ja bylam z 4 miesiecznym synkiem na wczasach w Grecji. Bez problemu. W samolocie spal, a pozniej przez caly tydzitez bylo ok.

Gość gość
to mnie pocieszylyscie bo jakoś się boję jak gorączki dostanie albo no nie wiem co

Gość gość
podróż trwa 5 godzin autem. myślę czy damy radę tyle godzin.

Gość gość
no nie przesadzaj. a zreszta jak jedziesz w taka droge, to zabierz ze soba mala apteczke. Cos na goraczke, termometr..itd. i robcie przerwy, zeby dziecko troche wyciagnac z fotelika... Ja z moim dzieckiem jezdze od malego..my ciagle jestesmy w drodze, czy to 10 km, 500 czy 5000....

Gość gość
no to jestem spokojna i mogę planować podróż

Gość gość
kobieto, jak ja jade do pl, to mam ponad 1000 do pokonania. I jakos dajemy rade. 5 godzin to ci najprawdopodobniej dziecko przespi w aucie. Nie panikuj.

Gość gość
Ja tez bylam na wakacjach z 5 miesiecznym synem , w samolocie spal na cycu , nawet nie zauwazyl ze cos sie dzieje

Gość gość
ja bym sie bała choroby,róznie bywa przy takim dziecku,potem szukac pomocy,itp

Gość gość
Ja od 3 mies zycia corki ejzdze z nia do niemiec do meza. Mamy 7-8godz drogi juz wliczajac postoje z dzieckiem. Mamy ubezpieczenie w de wiec choroby mi nie straszne jezyk znamy. Ale pierwsze miesuace dziecko noe bylo w de ubezpieczone i dlatego mielismy polska karte z ubezpieczalni. Do roku dziecko spokojnie jeZdzilo. Teraz ma 1,5 roku i na noc tylko jedziemy jak spi bo masakra

Gość gość
Ja jestem z rocznym synem w austrii - podróż 12 godzin. Co 2 godz postój na 30 min. Wyrobiłam mu ekuz - już z niego niestety korzystaliśmy. Ale wszystko szybko i bez problemów. Gdybym miała jechać z takim maluchem to kupiłabym gondolę, która ma atest, żeby być używana jako fotelik samochodowy np firmy romer (szaleję za tą firmą - robią bardzo funkcjonalne i bezpieczne foteliki). Przynajmniej dzieciak by spał na płasko a nie zwinięty w kulkę.