Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mileniamilena

chcę go tam dotknąć tylko jak

Polecane posty

Gość mileniamilena

Witam. A więc... jesteśmy ze sobą 4 miesiące, ufamy sobie, ja 20, on 21, dziewica (z niedostępności? braku zaufania, to właściwie mój pierwszy facet), prawiczek (miał parę dziewczyn, był w dwuletnim związku przed poznaniem mnie, próbował z dziewczynami różnych "zabaw" od gówniarza, jednak traktuje seks jako coś naprawdę wyjatkowego, czekał na tę jedyną że tak to nazwę, twierdzi że to ja) Uchodzę za ładną ale zimną, na tyle dumna że nie zrobiłam w jego kierunku nic jako pierwsza, pierwszy pocałunek dotyk kocham Cie przytulenie, wszystko wyszło od niego, tam samo jak dotykanie mnie tam, lizanie, jest między nami naprawdę gorąco, ocieramy się o siebie, namiętnie całujemy, ale ja mimo powodzenia.. ogromne kompleksy, wstydze się mojego ciała a chciałabym sie z nim kochac, bardzo. Jak to przezwycieżyć? Albo jak go w ogóle tam złapać? Chciałabym wyjsc z czyms w koncu pierwsza, chciałabym w końcu to JA sprawić przyjemnosc ale mam wrazenie ze przez tą moją małą grę w celu pewności że on mnie chce, taki udawany brak ochoty, brak zatracenia się w tym on będzie ogromnie zdziwiony.... Mam wrażenie że jeśli nie zrobiłam tego przez tyle czasu to teraz nie zrobię, próbowałam jakoś z tego wybrnąć, mówiłam mu jakoś podtekstem że to że nie sięgam jako pierwsza nie znaczy ze nie chce, ale to nic nie daje, on żartuje że jest "samoobsługowy", mówi że każdy mój dotyk sprawia mu przyjemnosć ale ja nie dość że boje się podjąć inicjatywe to jeszcze tego ze zrobie to nieudolnie, a przecież jestem taka bezbłędna pod kazdym względem, oboje mamy dosyć cięty dowcip, nie pokaże mu tego ale będzie mi ogromnie źle jeśli nie wyjdzie, jeśli zobacze że mu się to nie podoba... pomóżcie jakkolwiek

Gość gość
spyerdalaj idiotko na inne forum, a przynajmniej na odpowiedni dział! 🖐️ jak mnie wpieniają takie tępe pały, tu są dzieci wiesz? to nie jest forum od +18 paszła won 🖐️

Gość gość
dzieci sa wszedzie na swiecie stopka: zatrudniam bachorki od lat 5 na produkcji bo rzad obiecal mi znizke na cukierki

Gość gość
i kolejna kretynka będzie unieszczęsliwiać potencjalnie normalnego faceta. a ten, zraniony, będzie się później mścił na innych kobietach ... :O

Gość gość
Jesli jest prawiczkiem to każdy dotyk mu sie spodoba, najpierw delkikatnir potem internetnsywniej, obserwuj jego reakcje, im jest twardxy tym mocniej możesz zacisnac. Nie musisz od razu ssac ale możesz go delikatnie pocałować, wszystko z uśmiechem i po prostu obserwuj reakcje jego i penisa. Także powiedz mu że jeśli coś będzie nie tak to niech ci powie, albo może dac wskazówki bo po prostu robisz to pierwszy raz i bardzo chciałabym go uszczęśliwić.

Gość mileniamilena
Ale z jakiej racji on ma byc zraniony? Chce mu sprawic przyjemnosc a nie go k***a ranic, no ok rozumiem ale zrobic to po prostu? po prostu tam sięgnąć i nic nie mówić? pytam o głupoty, zdaje sobie z tego sprawe ale dla mnie to trudne

Gość gość
możesz go ściskać mocno , ale uważaj na zęby i dobrze ci ktoś powiedział - na początku lizanie , potem wolne ssanie delikatne ssanie , a na koncu mocne i szybkie ssanie jak w filmach

Gość gość
cały czas uważaj na zęby wkladaj go jak najgłebiej potrafisz , ale tak by nie mieć odruchów wymiotnych ssiesz tak jak lizaka

Gość gość
srata trata ma 21 lat kilka kobiet i z zadna niemial sexu albo ty jestes naiwna albo jebniona

Gość gość
zrób mu nita bedzie zadowolony