Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dni moze postac pomidorowa w garnku

Polecane posty

Gość gość

Zrobilam niestety za dużo pomidorowej w garnku, wiem ze do 2 dni spokojnie może postac ( wywar na miesie, ale mieso wyjęte i zjedzone już) Ile czasu może być w garnku w lodowce? co zrobić ,aby dluzej poleżała i się nie zepsula ? w ogole zamrażacie zupy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Możesz spokojnie zamrozić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
u mnie stala 2 dni ale smak juz nie ten.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
moja teściowa tydzień potrafi trzymać i odgrzewać co dzień :-o ,a tak poważnie 2 dni na 3 dzień już ryzykujesz zagotuj jak wyjdzie sama z garnka to znaczy ,że syf :-) smacznego pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no nie, nie zamierzam wlasnie w garnku więcej niż 2 dni jej kisic, dlatego pytam się o sposoby na przedluzenie pomidorowej trwalosc Mysle o zamrozeiu w plastikowym pojemniku z przykrywka plastikowa,ale NIGDY tego nie robiłam i nie wiem czy to wyjdzie Do max 2 dni u mnie postoi w lodowce, choć i tak tego nie wyjem i z reszta musze cos zrobić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to spokojnie zamroz,przeciez mieso ile sie mrozi i sie nie psuje przeciez,lody...a pomidorowka nie jest niebezpieczna.ja bym tylko nie mrozila sosu grzybowego np.bo ja tam grzybom nie ufam:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
u mnie zupy stoją góra 2 dni nigdy wiecej,ale mozna zamrozić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no wlasnie tez tak mysle, przecież to plyn zamrozony będzie Ja grzyby mam zamrozone ,ale one sa ugotowane i zamrozone, jak mam potrzebe na grzybowa czy sos grzybowy ,to jest wyjmuje z zamrażarki ( borowiki) sosu z nich nie mrozilam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A może łatwiej zagotować w słoiku?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zamrozic latwiej i pewniej. Ja mam kilka zup pomrozonych 'na czarna godzine', choc one juz nie sa tak jak swieze, ale da sie zjesc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×