Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fllnngl

Zez i okulary

Polecane posty

Tydzień temu byłam na wizycie u okulisty do którego chodziłam odkąd byłam mała. Lekarz stwierdził że mam zeza. Dzisiaj odebrałam (moje pierwsze) okulary i trochę źle w nich widzę. Kiedy coś jest blisko-widzę normalnie, ale kiedy dalej to jest rozmazane. Źle dobrałam okulary czy po prostu tak będzie przez jakiś czas? A dlatego że nie chcę marnować kolejnej godziny na dojazd do okulisty, który może pójść na marne, pomyślałam że napiszę i może powiecie jak to było w waszym przypadku.

Gość Jarek_98_
Cześć, powinnaś jeszcze raz iść do okulisty i dobrać odpowiednie okulary bądź soczewki, niestety jestem niemal pewny, że masz okulary tzw plusy korygują wzrok na krótki dystans, lecz na dalszy sobie nie poradzą, musisz dobrać okulary uniwersalne, żeby Tobie wzrok się nie pogorszył bardziej,także proszę nie zwlekaj i idz na konsultację w sprawie ponownej korekty. Moja koleżanka ma zeza, niewielki bo prawie nie widać mimo to jej oczy są niebywale piękne i gdyby była wolna chętnie bym się z nią nawet ożenił ;) Nie wiem czy jest coś piękniejszego od jej oczu i ust. Co ja wypisuję he he, liczę że pomogłem :)

Gość polnandlanhigh1986pkljz
Tydzień temu byłam na wizycie u okulisty do którego chodziłam odkąd byłam mała. Lekarz stwierdził że mam zeza. Dzisiaj odebrałam (moje pierwsze) okulary i trochę źle w nich widzę. Kiedy coś jest blisko-widzę normalnie, ale kiedy dalej to jest rozmazane. Źle dobrałam okulary czy po prostu tak będzie przez jakiś czas? A dlatego że nie chcę marnować kolejnej godziny na dojazd do okulisty, który może pójść na marne, pomyślałam że napiszę i może powiecie jak to było w waszym przypadku. Jasne http://dogo.in/5

Gość gość
Spokojnie,tutaj ważny jest czas i na początku oczy też muszą się przyzwyczaić do nowych szkieł,jeżeli objawy nie ustąpią po tygodniu to dopiero wtedy udaj się raz jeszcze do lekarza. MrOptic.pl

Gość gość
Ja kupowałam nowe okulary z mocniejszymi szkłami w salonie optycznym http://www.drmichnowski.pl/salon-optyczny.php i nie musiałam się jakoś bardzo przyzwyczajać do nich, ale jak wiadomo, każdy organizm jest inny i twój moze potrzebować więcej czasu na przyzwyczajenie się. tak jak koleżanki doradzam, ze jak objawy nie ustaną, to koniecznie idź do innego specjalisty.

Gość gość
Ja mam bardzo dobrze dobrane okulary w salonie optycznym http://nyczoptyk.pl/ i do tego śliczne oprawki z dwuletnią gwarancją. Myślę, że z czasem się przyzwyczaisz

Gość Dawid

Jaki spam reklamami salonów optycznych, wstyd