Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała 24

Brak okresu, brązowe upławy...

Polecane posty

Gość Mała 24

Witam Spóźnia mi się okres dokładnie tydzień i nie było by nic w tym dziwnego bo mam nieregularny okres więc nie raz mi sie spóźniał gdyby nie to, że od niedzieli mam brązowe upławy nie mam nic na wkładce tylko na papierze i to nie zawsze ! miałam już nie raz podobnie ale zaraz na drugi dzień dostawałam okres.. teraz nic zero krwi.. juz ze dwa razy w moim życiu zdarzyło mi się, że miałam coś brązowego zamiast okresu ale to było ciemno brązowe i musialam mieć podpaski podobno ta czasami się zdarza w następnym cyklu było już ok:) a teraz mam bladobrązowe upławy nie mam żadnych objawów na okres ale też i żadnych ciążowych ale co do ciąży to bardzo możliwe bo staramy sie z narzeczonym póki co bezskutecznie... jutro zamierzam zrobić test, żeby rozwiać wątpliwości pytam tylko czy któraś z Was miała takie upławy i okazało się, że była w ciąży? z góry dziękuję za mądre i konkretne odpowiedzi;)

Gość Mała 24
Jest tu ktos?:)M

Gość pimpapimpa
brązowe upławy, ale czy jakoś pachną? Spóźnia Ci się czasami okres? W każdym razie zrób test i zapisz się do gina, ja jeszcze polecam tantum rosa, tu możesz doczytać, na czas ciąży i połogu też ci się przyda: http://www.tantumrosa.pl