Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje sie komus wygadac

Polecane posty

Gość gość

Witam. Prosze o rade. Przez moja mame, w moim zwiazku sa ogromne zgrzyty, musi wszystko wiedziec, ma buc tak jak ona chce, trzeba robic to co mowi, moj chlopak ma tego dosc, ja rowniez a oczywiscie odbija sie to na naszym zwiazku i to cholernie. Co mam robic ?

Gość gość
Być bardziej stanowcza. Jesli masz kiedyś czegokolwiek żałować to lepiej żeby to były Twoje decyzje i błędy a nie Twojej własnej matki. Jej się nikt w życie nie wpiep*rzał to niech i ona Tobie tego nie robi, a przynajmniej nie pozwalaj na to :)

Gość gość
Naprawde probuje to robic ale tu tez chodzi o to ze moja siostra ma tez faceta i i zaczyma sie porownywanie. Bo jej jest lagodniejszy, bardziej mily, bardziej kulturalny itp tala ciapa za przeproszeniem a moj jest bardziej energiczny npo tali szogun. Potra afila mi nawet powiedziec zebym sie zastanowila bo jej sie wydaje ze on sie nie nadaje a nam jest dobrze ze soba ale jesli jej nie ma w poblizu.

Gość gość
Ile masz lat, i czy mieszkasz z mamą?

Gość gość
21 lat i mieszkam z chlopakiem na pietrze, mama na dole ale za 2 tygodnie sie przeprowadzamy bo wyremontowalismy sobie gore w jego domu rodzinnym gdzie sa dwa osobne wejscia na pietro i na parter.. Mieszkalismy okolo roku w taki sposob.