Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylcio

sport

Polecane posty

Gość tylcio

Szukam dla siebie inspiracji w temacie sportu. Chciałbym trochę schudnąć i przy okazji zdobyć nową pasję. Postanowiłem zatem założyć temat w którym będziemy rozmawiali właśnie o sporcie. Co wy robicie w temacie sportu? Gdzie? Z kim? Jak dlugo? :)

Gość agoga
Nie jestem, typem sportowca i nie będę, nie lubię siłowni i nie lubię biegać. W szkole na wf-ach często się migałam, później trochę chodziłam na różne fitnessy i nawet mi się podobało. Kilka lat temu zaczęłam jeździć dużo na rowerze, ale jakieś dwa lata temu odkryłam chodzenie. Najpierw było to nieśmiałe przejście 2-3 przystanków, teraz w zasadzie codziennie chodzę piechotą do i z pracy piechotą ok 4,5 km w jedna stronę. W weekendy nordic walking od 10 do 15 km. Polubiłam ro bardzo, słuchawki na uszy i w drogę. A jak świetnie myśli przy takim marszu; gdyby proch nie był już wymyślony, to bym ja go wymyśliła;)

Gość gość
ja bardzo polecam boks. trenuję w warszawie, już drugi rok. super sport

Gość Omin
polecisz jakieś miejsce do treningów boksu w w-wie?

Gość gość
akademia walki na kinowej - wg mnie najlepsze miejsce.

Gość gringo987
Ja chodzę z kijami już od ładnych kilku lat. Mam też kilku znajomych, jeszcze bardziej zakręconych w Nordicu niż ja. Kiedy zaczynałem, zdarzało mi się słyszeć, jak wołano za mną, gdzie zgubiłem narty. Teraz już się to nie zdarza. Ważne jak chodzisz. Kiedy nabierzesz wprawy i dopracujesz technikę to poruszasz się w taki sposób, ze nikt nie kojarzy cię z emerytami swobodnie wlokącymi kije za sobą na spacerze. Tylko kijki należy dobre kupić http://www.marbo-sport.pl/product-pol-14811-Kije-nordic-walking-CUBE-Spokey.html