Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej niezawodny samochód do 25 tyś

Polecane posty

Gość gość
Za te pieniądze warto kupić Toyotę RAV4 2.0D4D 116KM - roczniki 2004-2005. Auto oszczędne, a do tego wygodne i komfortowe.

Gość gość
Jeśli chodzi ci po głowie używany to chyba na Twoim miescu jednak poszukałbym tutaj https://motomi.pl/ Jest w czym wybierać i co ważne omijasz komisy szerokim łukiem… bo w komisie to nigdy nie wiesz na co trafisz.

Gość gość
Niezawodny samochód? Taki z pewną przeszłością. Dlatego jeżeli nie możemy sobie pozwolić na auto z salonu, kupmy najlepiej jakieś sprawdzone od dobrego znajomego, lub rodziny. Bo nawet jeżeli jego marka czy wygląd nie do końca nam odpowiada, zawsze (w przypadku tego drugiego) można "podpicować" go trochę czyszcząc lakier glinką, tak jak opisują to na https://www.motochemia.pl/czyszczenie-lakieru-za-pomoca-glinki-n-49.html , piorąc tapicerkę lub stosując podobne zabiegi.

Gość gość
Jak japoński samochód to tylko od www.toyota-czajka.pl . Poza oczywistą ofertą w postaci nowych samochodów posiadają również szeroki wachlarz pojazdów używanych, również w granicach cenowych, które zaproponowałeś. Np. Toyota Auris 1.4 D powinna być idealnym rozwiązaniem dla Ciebie. :)

Gość robert152
Szukając samochodu, warto korzystać ze stron takich, jak https://samochodyio.pl/osobowe/bmw :-). Umożliwia ona sortowanie po cenach, dzięki któremu znaleźć możesz samochód w Twoim przedziale cenowym.

Gość gość
Według mnie nie ma całkowicie niezawodnych aut. W każdym w końcu kiedyś cos się zepsuje, to też zależy od tego, jak mocno jest wyeksploatowany. Polecam www.amerpolczesci.pl tam możecie w dobrej cenie odnaleźć części do niektórych z nich.

Gość Yorkins
No to tez ciężko powiedzieć, ponieważ auto musi być dokładnie wcześniej sprawdzone. Dlatego ja kupując samochód postawiłem na autoryzowanego dealera HondaPlaza. Sprawdzaja auto pod względem technicznym, prawnym, balcharsko lakierniczym a do tego można równiez liczyć przy nowszych modelach na dodatkową roczną gwarancję mechaniczną i elektryczną :)

Gość gość
dla mnie auto używane nigdy nie jest niezawodne, bo wiecznie coś wyskoczy. Nie raz już tak miałem. Teraz wreszcie naszkrobałem kaskę i w nówkę z salonu zainwestowałem, i to suva bo 3008 od Peugeota! deal świetny zwłaszcza zważając na te promocje teraz

Gość gość
jakiś niemiec, może suv z lpg myślę będzie ok

Gość gość
No pewnie, zgadzam się a jak nie trafisz na taki z instalacją to nic nie szkodzi, możesz się umówić na montaż instalacji lpg optima w jednym z warsztatów , które znajdziesz na tej stronie http://optimagas.com/znajdz-najblizszy-warsztat , to bardzo praktyczna wyszukiwarka bo w każdej praktycznie części kraju możesz znaleźć polecany warsztat

Gość gość
Fajne auto,jesli jest dobrze serwisowane ( ja tylko w autoreducie) i traktowane po królewsku to nawet uzywane autko bedzie sie sprawdzało... Chociaz moje tez nie było kupione nowe,to musze przyznać,ze narzekac na niego nie moge.

Gość gość
Jak coś to korzystam z pomocy Autoreduty i zwykle po małej naprawie wszystko działa jak trzeba.

Gość gość
poszukaj sobie jakiegoś avensisa, tylko II heneracja. Poważnie dają radę. I nie ma do nich problemu z częściami delph, także utrzymanie rozsądne.

Gość gość
Co do zimówek, to dla mnie najlepsze z nich to Pirelli. To sa opony które na pewno sprawdzą się jednak najlepiej ze wszystkich.

Gość gość
Uwazam ze te sa najlepsze www.pirelli.com/tyres/pl-pl/car/homepage Zreszta sama marka mówi już za siebie.

Gość gość
Z tych wszystkich które my mieliśmy w autach zdecydowanie polecam takie oponki jak własnie Pirelli.