Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa_żonka

Auto do ślubu

Polecane posty

Gość nowa_żonka

Został mi aż rok do mojego ślubu, więc spokojnie mogę jeszcze załatwiać bardzo dużo rzeczy. Teraz aktualny jest dla mnie temat samochodu. Dziewczyny, jakimi samochodami jechałyście do własnego ślubu? Czy było to auto wypożyczone :)?

Gość gość
My naszym starym Oplem ale z kwiatkami, "nowozencami" i balonami. Taniej wyszlo nam przyozdobic nasz stary niż wypożyczać, bo i po co? Przecież auto nie mialo dla nas specjalnego znaczenia. Ale jak Ty przykladasz do tego wagę to rob jak uwazasz

Gość enicroyngel1973lzuik
Został mi aż rok do mojego ślubu, więc spokojnie mogę jeszcze załatwiać bardzo dużo rzeczy. Teraz aktualny jest dla mnie temat samochodu. Dziewczyny, jakimi samochodami jechałyście do własnego ślubu? Czy było to auto wypożyczone ? Jasne http://url.callsteam.com/H6d

Gość gość
haha własnie samochód jest bardzo ważny -BO GO WIDAĆ I OD RAZU JAK JEST BYLE CO- TO OBNIŻA PRESTIŻ UROCZYSTOŚCI....jako ,że fotografuję na imprezach widziałam nie raz jak spod kościoła uciekają pary w popłochu jak nadjechało niesamowite auto z inną parą,jeszcze lepsze jest to jak goście innej pary potrafili robić sobie zdjęcia z takim cackiem i tłumem olali tego "opelka" swojej pary mlodej,zamiast zapraszać pociotków z którymi i tak nie utrzymuje się kontaktów lepiej wynająć coś niesamowitego i niespotykanego na ten jeden dzień

Gość gość
największy wybór na samochody weselne .pl, w każdym województwie po kilka stron samochodów

Gość gość
my też swoim opelkiem mamy zamiar jechać. jest biały, nie taki stary i jak go ładnie przyozdobimy nie będzie się czego powstydzic. sam fakt dla nas jest ważny ze jedziemy swoim własnym samochodem a nie wypozyczanym

Gość klara991
Dobrze piszą. Auto ma znaczenie. W końcu to tylko jedeń taki dzień w twoim życiu! ja do swojego ślubu pojechałam... jaguarem. Stary, piękny klasyk. Wszyscy podziwiali :)

Gość gość
Ja też miałam jaguara! Tak wyglądał automastair.pl/?page_id=1511 :)

Gość gość
My wypożyczaliśmy auto z wypożyczalni samochodów w Warszawie. Jechaliśmy do ślubu dokładnie takim: http://www.polrental24.pl/volvo-s80/. Oczywiście był jeszcze przyozdobiony kwiatkami itd.

Zależy co się ma w domu czy w rodzinie;) wujek ma mercedesa za 300 tyś. więc wszyscy w rodzinie jego autem jeżdżą do ślubu, sam proponuje zawsze, że pożyczy na ten dzień;)

My jedziemy naszą mazdą 3 :) jest nowa, więc będzie sie pieknie prezentowac z kwiatami.

Gość gość
na ten dzień najlepiej wynająć coś luksusowego ,ale nietypowego np super auta z lat dwudziestych,byłam ostatnio na weselu gdzie para młoda jechała takim cackiem-cudo,a impreza od razu o klasę wyżej,zwykłe auta pokazują (niestety) status materialny-a raczej go brak na takich imprezach jak wesele,lepiej już wydać parę stówek więcej na takie coś, niż zapraszać nieznanych pociotków,którzy jeszcze potrafią dać w prezencie pocięte gazety w kopercie(znajoma mi się zwierzała kiedyś ,że ich tacy załatwili,a doszli do tego metodą ciekawego śledztwa ,że to właśnie oni)

Gość gość
ja wypożyczam samochód,ale nie z tych zabytkowych. Wynajęcie samochodu za 1400 ... wolę przeznaczyć tę kasę na co innego i zapłacić tylko 350.

Gość gość
Taki Infiniti i Q70 który ma jeszcze więcej znajdziesz w salonie, można tam też wypożyczyć takie auto długoterminowo.

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!