Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyscie mogly wybrac date porodu

Polecane posty

Gość Karakataka
Ja by. Wybrala 14 lutego. Data urodzin mojej śp Mamusi. Zeby tak mozna bylo wybrac. Mhhhm. Kiedy mialabym sid starac na ten termin?

Gość gość
ja pierwsze dziecko w lipcu a drugie w maju,idealne miesiące... w dniu wyjścia ze szpitala od razu na dwór.Dziecko spało sobie w body,bez żadnych kocy i betów

Gość gość
Dzieci urodzone w okolicach Bożego Narodzenia są pokrzywdzone bo zazwyczaj dostają jeden prezent pod choinkę który również jest prezentem urodzinowym. Po drugie nikt z rodziny nie ma głowy żeby np. 23 grudnia iść na przyjęcie urodzinowe, zatem urodziny takiego dziecka organizuje się w świeta przy okazji jak się zjedzie rodzina lub po świętach a to już nie to samo. Mój ex z liceum miał urodziny 22 grudnia i jak jechałam do niego na imprezę to jak wracałam mama zawsze była zła że w najgoretrzym okresie przed świetami zostawiam ją samą z robotą.

Gość gość
Ja mam urodziny 23 grudnia,zawsze dostawalam 2 prezenty bo niby dlaczego miałabym byc pokrzywdzona i dostawać jeden? Co do urodzin to rodzina zawsze przyjezdzala ale tak na max 2 godz w dn.moich urodzin albo mialam robione wcześniej. A jak bylam starsza i juz nie wyprawialam i tak w sumie do tej pory to dzien urodzin to sprzątanie i gotowanie na swieta:-) ale nie przezywam.