Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Z

uwielbiam flirtować a wy??

Polecane posty

Gość Pani Z

od 2 miesięcy nieśmiało flirtuje z nowo poznanym mężczyzną. Jak tylko go poznałam od razu pomyślałam, że muszę się do niego zbliżyć, powoli mi się to udaje. On jest dosyć nie śmiały myślałam, że nie będzie zainteresowany ale jednak jest. Spotykamy się 2-3 razy w tygodniu lecz nie bardzo mamy okazje porozmawiać dłużej. Zazwyczaj mamy 3-5 minut na rozmowę i nie chcę ostentacyjnie go podrywać, żeby go nie spłoszyć. Ostatnio zaczęliśmy troszkę mailować oczywiście z dużą rezerwą i życzliwością. Kurcze jak ja to lubię, a wy lubicie?często flirtujecie? jak on zazwyczaj się kończy??

Gość gość
ja też uwielbiam flirtować lubie ten stan, ale zazwyczaj z flirtu rodzi się podryw i zwiążek, z czego ja się wycofuje.

Gość Flx
poflirtowałbym mailowo bez dążenia do związku/seksu/et cetera ;)

Gość Pani Z
trzeba jednak się liczyć z tym że osoby, które ze sobą flirtują czegoś od siebie oczekują to raczej zrozumiałe. Ja zaś lubię "rozpalać" facetów, uwielbiam jak patrzą na mnie z pożądaniem i nie wiedzą czy chcę czegoś więcej czy nie. A jak jest u was?

Gość gość
Fix nic prostszego dlaczego tego nie robisz?

Gość gość
Tylko prawik nie bedzie wiedzial czy chcesz czegos wiecej. Dorosly facet rozpracuje Cie w kilka chwil.

Gość Pani Z
i tu się mylisz ja mam wieloletnią praktykę w tym i facet po długim flircie już sam nie wie czego ja chcę. Ponieważ zaznaczam delikatnie ze to nie podryw tylko flirt i tu jest bardzo duża różnica.Wydaje mi się że facet od razu myśli, że to podryw i jeżeli jest zainteresowany to chcę czegoś więcej. Nie jestem jednak facetem to tylko moje przypuszczenia więc nie wiem co im w głowie siedzi. Proszę więc mężczyzn o wypowiedź.

Gość Flx
No szukam rozmówczyni od tygodnia !

Gość gość
A ja Ci powtarzam, ze kazdy dorosly facet sie polapie i to bardzo szybko.

cześć :) l My filtrujemy na uczuciowym już ładnych parę lat i ciągle nie mamy dosyć. A spotykamy się świątek, piatek i w niedzielę. Nikt też nikogo jeszcze do końca nie rozpracował (chyba) ;) I nie będę ukrywał że ciągle chcę więcej. I myślę że nie tylko ja ;) l miłego popoludnia życzę i przyjemnego rozmawiania :) l l

Gość Pani Z
Bo wy faceci myślicie że od razu każda kobieta chcę tylko jednego ;)) i tu Cię gościu rozczaruje my uwielbiamy flirtować, kusić, a większość z was nie posiada tej cudownej umiejętności.

Gość gość
14.29 bo facetowi te umiejetnosci nie sa do niczego potrzebne.

Gość erestor
Jak to nie?!

Gość gość
Bo facet jest prosty jak budowa cepa. Myśli tylko o seksie.

Gość gość
Jestem pewna na 100%, że na tym forum nie ma mężczyzny co umiał by flirtować bez wzmianki o seksie. A jeśli jest ktoś taki to niech się ujawni i podważy moją opinię ale jako niebieski nick.

Bez wzmianki o seksie czy bez sugestii o podtekście seksualnym? Jakieś rady na temat flirtu?

Gość gość
Przeciez na tym wlasnie polega flirt ze zawiera podtekst seksualny bez checi na seks z dana osoba. Bez podtekstu seksualnego to bajer.

Gość gość
Hahahaha Ty długowłosy zaliczasz się do mężczyzn czy kobiet? Bo pewnie jako długowłosy to zniewieściały facet, a takich do mężczyzn nie zaliczam.

Gość erestor
Nigdy nie twierdziłem, że flirty dobrze mi wychodzą. To czekam na rady. gość dziś - ten post ma mnie sprowokować?

Gość gość
erestor dziś Bez wzmianki o seksie czy bez sugestii o podtekście seksualnym? Jakieś rady na temat flirtu? Można prowadzić flirt bez podtekstów seksualnych a tematów na flirt można mieć bardzo wiele.

To czym wg Ciebie różni się flirt od zwykłej rozmowy? Bo mi również się zdawało, że flirt polega na sugestiach o podtekście seksualnym.

Gość gość
Flirt polega na sugestiach o podtekscie seksualnym w sytuacji kiedy seksu tak naprawde sie nie chce. Taki "dobry kogut ale w dziobie"

Gość gość
Na flirt składają się specyficzne gesty, język, mowa ciała i pozy, niektóre z nich stanowią również część gry wstępnej. Pośród nich w zachodnich społeczeństwach znajdują się:[potrzebne źródło]: kontakt wzrokowy okazjonalny dotyk sygnały takie jak dotykanie swych włosów przekazywanie i odbieranie liścików, wierszy, wybranych utworów muzycznych lub ich słów droczenie się (tj. przyjacielskie drażnienie drugiej osoby) mruczenie mruganie oczyma

Gość gość
Flirt – zachowanie społeczne polegające zazwyczaj na prowadzeniu zalotnych rozmów i czynieniu kokieteryjnych gestów. Słowo flirt pochodzi od starofrancuskiego conter fleurette, co znaczy "(próbować) kusić" przez upuszczanie płatków kwiatów. Ale "conter fleurette" pojawia w języku francuskim dopiero w XVII wieku, a słowo flirt w j. angielskim jest już w XVI wieku.

Gość gość
Facet, który we flircie z kobietą używa podtekstów seksualnych to zboczeniec. Chodzi mu tylko o seks. A dobry kogut ale w dziobie to impotent:)

Gość gość
mraauuuu.....😘

Gość gość
Dlatego wlasnie faceci malo flirtuja. Bo sie ich bierze za impotentow.