Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez nie rozumiecie kobiet ja juz całkiem

Polecane posty

Gość gość

kiedys dało sie po pisac czy cos teraz juz nawet sie nie da popisać znudziło mnie to chyba a na mieszkaniu jakaś obrażona czy nie wiem oco jakaś dziewczyna ;/ może temu ze np wchodzę do pokoju bez słowa w zasadzie bo nie umie rozmawiać z kobietami jakoś nigdy nie miałem zadnej

Gość gość
wsumie mogłem byle co powiedzieć ale nie wiedziałem co chociażby narazie nonic trudno ide sie uczyc

Gość gość
Masz kobietę w domu, żonę, czy dziewczynę, nieważne. I dziwisz się, że ona nie chce z Tobą rozmawiać jak widzi co robisz? To jak to jest, z innymi umiesz rozmawiać a ze swoją nie? I ona ma się cieszyć, że jest z kimś takim? Jak jej nie kochasz, to odejdź człowieku, zostaw ją, może spotka kogoś z kim będzie szczęśliwa i kto będzie z nią umiał podzielić uśmiech i radość dnia codziennego. Po co tobie kobieta jak rozmawiać i być miły nie umiesz, tylko do obcych potrafisz? Do jednego? Oby ona ci szybko do d**y nakopała.

Gość gość
to nie dziewczyna nieznam jej

Gość gość
pozatym odrazu mnie zbłotem zmieszałas szkoda gadac ehh nieno samotnym trzeba sie nauczyc byc nierozumie was i chyba niezrozumie

Gość gość
Idź się poucz bo jakiś niedouczony jesteś, bo ja ciebie też nie rozumiem.

Gość gość
żeby zrozumieć kobiety trzeba starać się je poznać, a żeby je poznać trzeba z nimi rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać... http://walkonvogue.com/sukienki-Victorias-Secret

Gość gość
ja ostatnio rozmawiałem z kobieta realnie z miesiąc temu albo dwa . i juz wsumie powoli nie mam ochoty próbować bo tak nie mam zwami tematu do rozmowy

Gość gość
zreszta idzie wojna najbardziej chciałem w życiu sie raz zakochać. ni ewyszlo i tyle próbowałem chyba z 10 razy zagadywałem w ciagu 4 lat . nonic niektórzy maja pisana ina droge niz miłość i tyle próbowałem nie wyszło zresztą kobiety lubią samców alfa tak mi sie wydaje i wesołych ludzi i sie lubią bawiąc mogę sie zawsze mylić kto was tam zna. No a teraz to mi tylko wojna powoli została