Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćDarusia

nocleg dla gosci weselnych

Polecane posty

Gość gośćDarusia

Witam. Mam powazny dylemat. nie planujemy wesela a obiad weselny. w Sopocie. Czesc gosci 19 os przyjezdza ze slaska. ( jezeli sie zdeklaruja ze przyjada) oczywiscie mysle nad noclegiem bo wiadomo gdzies musza przenocowac po imprezie. tylko dylemat. czesc ludzi pewnie przyjedzie pociagiem.. no i tak z podrozy od razu na slub isc nieswierzy i wql.. zastanawiam sie czy zapewnic im hotel rowniez dzien przed slubem i po slubie... nie wiem czy to w moim interesie przejmowac sie co goscie beda robic do czasu slubu... jak wy organizowaliscie? nocleg tylko po slubie? nie wiem co zrobic zeby nie wyszlo glupio

Gość gość
nie wiem czy to w moim interesie przejmowac sie co goscie beda robic do czasu slubu... x w sumie nie powinno cię w ogóle interesować co będą robic po slubie, a nawet w trakcie ślubu...

Gość gość
Mysle, ze miloby bylo, gdyby z podrozy mogli od razu rozgoscic sie w pokoju, odswiezyc i dopiero pojsc na uroczystosc. Poza tym, musza miec tez gdzie bagaze zostawic. Zalezy o ktorej jest impreza, o ktorej zjawia sie goscie, czy w dniu sluby czy dzien przed?Wypadaloby pomyslec o kazdym indywidualnie. Pewnie mnie za to zjedza tu, bo jak to organizowac slub i myslec o gosciach?? Jednak warto byloby zadbac o ich dobre samopoczucie. W koncu to najblizsza rodzina, bliscy sercu ludzie, a nie obcy darczyncy.

Gość gość
a ja myślę, że jeśli chcesz im zasponsorować nocleg, to wystarczy, że w hotelu poprosisz o wcześniejsze zameldowanie (np. od godziny 10). I wystarczy 1 nocleg, przecież w niedzielę będą już wracać do domów. I myślę, że pociągami nie przyjadą, raczej na parę samochodów albo busem

Gość gość
Najwięcej obiektów z przygotowanną pod gości weselnych ofertą noclegową znajdziesz na http://www.gdziewesele.pl/Sopot/ Wystarczy w kryteriach wyszukiwania zaznaczyć, że szukasz wyąłcznie obiektów z bazą noclegową;)

Gość gość
Najczęściej tam gdzie wesele robisz są i noclegi za niską opłatą,

Gość gość
Jezeli jade na wesele to troszcze sie sama o nocleg dla mnie i dla partnera. Jezeli chce, to przyjezdzam w przeddzien i rano z hotelu (oczywiscie zarezerwowanego i zaplaconego przeze mnie) ide na slub / obiad weselny. Jezeli chce wracac jeszcze tego samego dnie wieczorem, to rezerwuje sobie bilet/miejscowke na okreslony pociag. Jezeli chce zostac do nastepnego dnia, to po poludniu lub wieczorem/w nocy wracam do mojego hotelowego pokoju i na drugi dzien wyjezdzam. Co to sie porobilo, ze para mloda to jednoczesnie biuro podrozy i centrum rezerwacji noclegow.