Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uglybear

Fanatycy kobiecych stóp

Polecane posty

Gość Uglybear
!

Gość Uglybear
Sądziłem że to będzie fajny temat, a tu bida.

Gość Uglybear
Mniam!

Gość Uglybear
Niech to ,temat pada.

Gość gość
fotki chcemy

Gość gość
Zaskocze was. Cenie naturalność i azjatycki styl . Dla mnie idealne to zgrabne waskie male stopy. Bez tego skrzywionego palucha. Kreca mnie jedynie w jednolitych bialych skarpetkach, najlepiej takich jak nosza japonki. Obuwie sportowe takie pod tenisa. Odrzuca mnie na widok tych za malych skarpetek, pomalowanych paznokci, halluksow, butow na obcasie i ponczoch w jakiej kolwiek formie, łancuszków na nodze i pierscionkow na palcach bo to wszystko co wymienilem kojarzy mi sie z prostytutka czy szmacichem jako kurwą do których mam wstręt. Tatuarze tez na nie.

Gość Uglybear
gość dziś - nie zgadzam się z tobą. Ten twój azjatycki styl to bujda, japońce w ten sposób okaleczali swoje kobiety. Krępowali im stopy , co jest chore. Wyobraź sobie co taka kobita czuła a białe , jednolite skarpetki miały maskować zdeformowane stopy. Dodatkowo pozostałe ozdoby stóp kojarzą Ci się z prostytutkami... to jesteś tak samo p0pierd0l0ny jak te zwyrodniałe żółtki.

Gość gość
Uglybear dziś zgadzam się

Gość gość
Przeciez pisalem ze cenie naturalnosc stóp, czyli bez malowania paznokci, deformowania stóp obcasami tak ze palce na palce wchodza lub tworza sie halluksy. To mnie brzydzi. Sam przyznasz ze obcasy to współczesna lightowa forma krepowania stóp, czyli tego co japonce robili swoim kobietą. One miały kopyta a nie zgrabne waskie szczuple stopy! Japonski styl to biale skarpetki i lekkie sportowe obuwie. Współczesność a nie średniowiecze dzikusie! A biale jednolite skarpety to takie bez napisow z boku czy podeszwie np nike, adidas i bez wyróżnienia miejsca pięty i palców innym kolorem czy odcieniem. A te skarpety co wygladaja jak rekawiczki to totalna zenada. To ty jestes p0pi3rdol0ny z dwóch powodów. Nie rozumoesz co czytasz i jestes miedzy innymi zwolennikiem obcasów czyli deformowania stóp. Malo razy widziales jak co niektóre panie na wselu, balu sylwestrowym wyskakuja z obcasow bo nie daja rady!?!? A wiesz ile uroku ma kobieta co tanczy boso? Pod warunkiem ze nie przekracza 39. Ps 39 to nr buta :D zanim cos glupiego sobie wkrecisz.

Gość gość
O kolejny nie rozumie co czta i potakuje bezmyslnie ci :D

Gość Uglybear
Gdzie napisałem że jestem zwolennikiem obcasów? Kobiety nie powinny chodzić bez przerwy w szpilkach a jeśli same tego chcą to chuj Ci do tego. Jeżeli chodzi o kobiety tańczące boso , to ty widziałeś tylko na filmach .Jestem mistrzem masażu z niepisanym certyfikatem. Czytałeś temat od początku? Więc przestań pierdolić.

Gość gość
tak,, stopy max 39, waskie, okragle piety

Gość gość
Ale bym teraz 👄 jakies ladniutkie stopki

Gość gość
jestem fanatykiem kobiecych stop i dobrze mi z tym. niektore kobiety lubia to