Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirelka_95

Strach przed wodą...

Polecane posty

Gość mirelka_95

Otóż mam 20 lat i boję się wody... Nigdy nie lubiłam gdy lała mi się do uszu bo potem zatykały mi się. W podstawówce z szkoły chodziliśmy na naukę pływania, ale raz prawie się utopiłam. Od tamtej pory koniec. Do wody wejdę troszkę ponad pas, ale nie dalej i mniej gdy są na morzu fale. Do wanny wody naleję tylko tyle aby gdy położę się w niej było jej poniżej uszu. Kilka osób już próbowało mnie uczyć pływać, ale bez efektu- gdy przychodził moment zanurzenia uszu na tym nauka kończyła się. O zjeżdżalniach na basenach i parkach wodnych już nie wspominam bo aż wstyd.. Nie zjadę, a jeśli już to jak to raz było- gdy zbliżał się koniec i spad do wody, rękami i nogami próbowałam się zatrzymać (co w końcu udało się) byle tylko zjazd był jak najłagodniejszy i woda nie nalała do uszu.... Czy ktoś może mi coś poradzić jak to hm przemóc ten strach ?

Gość gość
tylko HIPNOZA CI POMOZE

Gość mirelka_95
a możesz powiedzieć coś więcej na ten temat ?

Gość gość
nie moge nie jestem w polsce moja kolezanka umierala jak zobaczyla pajaka to troche kosztowalo ale dzis juz jest normalna googla hypnoza w Polsce?dowiedz sie wszystko jest mozliwe,to jakis psycholog tez byl wmieszany nie pamietam dokladnie 15 lat temu.powodzenia

Gość mirelka_95
ok dzięki za info ;) A jakieś inne porady ? Coś innego poza hipnozą ?

Gość gość
nie wiem czy masz w twoim miescie jakiegos chinczyka dowiedz sie czy akupunktura zadziala ?na nic innego nie moge teraz wpasc

Gość mirelka_95
Niestety nie ma u mnie w mieście... Może z 4 lata temu by jeszcze było, ale obecnie wszystko zamykają i praktycznie to prawie nic nie ma.

Gość gość
Ty to musisz mieć wysoką wannę skoro tylko do uszu wody wlewasz :D

Gość mirelka_95
nie no aż taka wysoka to nie, zwykła najzwyklejsza jakich pełno :D