Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlaAleksandra25

Miałam dwudniowy okres, ale mam przeczucie że jestem w ciąży...

Polecane posty

Więc tak. Z partnerem nie staramy się jakoś specjalnie narazie o dziecko, jedną i jedyną metodą naszej antykoncepcji był stosunek przerywany. Od 8 stycznia zaczęły wychodzić mi straszne rozstępy : na boczkach, na piersiach i troooszeczkę na wewnętrzynych stronach ud. Do tego mega wielki ból piersi. 19 - w pn dostałam "okres". Trwał do wtorkowego wieczora. Wczoraj - środa, już nie było nic. Zawsze mój okres trwa do 5, 6 dni. Rozstępy w ogóle nie zeszły. Piersi niby już nie bolą. Co sądzicie? :/ Iść z tym do lekarza? ...

Gość gość
Rozstepy przecież nigdy nie zejda bo to blizna, idz do lekarza.

Gość gość
Rozstępy nie są objawem wczesnej ciąży...:-o Poza tym - wiesz co to test ciążowy? Kup, wykonaj go i jesli wyjdzie dodatni, idz do ginekologa.

Okej, nie chodzi o rozstępy. To swoją drogą. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, i chciałam się dowiedzieć, czy może ktoś miał tak samo jak ja. :/ Może ktoś by się wypowiedział na ten temat. Naprawdę, w tej chwili mam wywalone na te rozstępy. Założyłam temat o ciąży a nie o rozstępach...

Gość gość
Zrob test. Czego nie rozumiesz?

Gość gość
piszesz o tych rozstepach tak jak by byly objawem wczesnej ciazy a nie sa :P zrob test, jaki problem?

Zrozumiałam za pierwszym razem :) Od tego jest chyba forum, żeby rozmawiać, pytać jak się czegoś nie wie. Powtarzam że w takowej sytuacji nigdy nie byłam , w życiu nie podejrzewałam jeszcze u siebie ciąży, tak że MAM prawo pytać, czyż nie?

Gość gość
witam, tu wróżbita Maciej, wywróżyłem ciążę, powodzenia

Gość gość
Ale czego się spodziewasz? Dyskusji -a mnie dzwonilo w lewym uchu, pomyślałam ze moge byc w ciąży i sie sprawdzilo? Dorosnij! Jak sie współżyje bez zabezpieczeń, to jasne, ze mozna zajść w ciążę. A sprawdza się to wykonując test. Sikany albo z krwi. A potem idzie sie do ginekologa, by potwierdził, jesli wynik będzie dodatni. Tyle.

Gość gość
Dziewczyno,czego oczekujesz,ze ktos Ci napisze: tak,to moze byc ciaza. I wtedy bedziesz sie ludzic,ze jestes w ciazy i nakrecac sie? Zrob test. Bol piersi MOZE byc objawem ciazy,ale nie popadajmy w paranoje... Przed okresem objwwynmoga swiadczyc o ciazy jak i o zblizajacej sie @.