Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xPersonalDreamx

Poród w Matce Polce opinie

Polecane posty

Witam ; ) Znajdzie się jakaś mamuśka która rodziła w Matce Polce ? ;> Jak oceniacie opiekę w tym szpitalu w trakcie porodu i po nim ? Czy szpital zapewnia rzeczy typu koszula do porodu , coś dla maluszka? Zauważyłam , że jest taki temat ale chciałabym zasięgnąć "świeżej " opinii na ten temat ; )

Gość gość
Rodzilam w lipcu zeszłego roku.Koszule do porodu dostaniesz. Warunki szczerze mowiac bardzo średnie. Ja trafilam na wspaniala położna na II bloku porodowym chyba p.Renata ( ładna blondynka),mimo komplikacji sam poród był o.k. Dla dziecka lepiej mieć wszystko ciuszki, kosmetyki,rozek,pieluchy.

Gość gość
Ja rodziłam w czerwcu. Przyjechałam tylko z dokumentami. Były ze mna przez cały czas dwie studentki. Koszule dostaniesz do porodu. I jesli nie masz rzeczy dla dziecka to też jakieś na początek dostaniesz. Jedzenie na salę przynoszą więc po porodzie nie musisz zbytnio chodzic

Gość gość
Ja trafiłam do CZMP na 2 tygodnie przed porodem. Tam jest tragicznie. Mordor jakiś. W życiu nie widziałam tylu chamskich i nieżyczliwych ludzi, co tam. O jakąkolwiek informację o swoim stanie musisz się prosić. Dziewczyny zaczynają rodzić i muszą leżacz w bolach np. 2 godziny i czekac az ktos je wogole zbada łaskawie. To moja 2 ciąża, byłam spokoja i pozytywnie nastawiona. Po 4 dniowym pobycie w CZMP wpadłam w panikę. Na dodatek zgubili moją dokumentację medyczną i kartę ciązy. Zlecili też zrobiebie niewlaściwych badań i ostatecznie musiałam je jeszczze raz robić prywatnie. Nawet jedzenie to jest tam takie obrzydliwe jakby je ze śmietnika wygrzebywali. W końcu urodziłam w Salve. Było cudownie. Wspaniale zatroszczyli sie o mnie i moje dziecko.