Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzech mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

mam obecnie partnera ,nasza znajomosc bardzo szbyko przerodzila sie w zwiazek ,zanim praktycznie mialam jeszcze szanse zoeirntowac sie co sie dzieje bylismy juz para . po szybkim czasie jednak uswiadomilam sobie ,ze moj byly chlopak jest miloscia mojego zycia i nikt mi nigdy nie da tyle milosci co on . do niczego powaznego nie doszlo jeszcze z moim obecnym partnerem jednak on ,bardzo szybko sie zaangazowal i chce wiazac sie ze mna na stale ... dodatkowo dochodzi trzeci mezczyzna ktorego ,przypadkowo poznalam i jest niezwykle inteligentny i przystojny ,bardzo mnie pociaga . nie wiem co mam zrobic , z moim bylym bardzo sie nie dogadywalismy i nie wiem ,czy to co czuje to milosc czy po prostu przywiazanie po tak dlugim zwiazku ... mam wielkie watpliwosci jednak nie wiem jak zakonczyc moj obecny zwiazek z nadmiernie zaangazowanym mezczyzna ... a ten ktorego poznalam niedawno pracuje w podobnej do mnie branz i mamy duzo tematow do rozmowy ,nie wiem jak mam teraz odkrecic to wszystko i potrzebuje pomocy

Gość gość
To facet wybiera kobietę, a skoro żaden ci sie nie oświadcza to żaden cie tak strasznie nie kocha jak to sobie ubzduralas w swojej pustej bani.