Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 22, 2015 The Union, część pierwsza http://youtu.be/mnYFBpZIlPE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persefona_ 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Prawda o bogach - zmyślili je ludzie i teraz kłócą się który jest prawdziwy - cała prawda w jednym zdaniu. To naprawdę nie jest trudne w rozumieniu, to jest łatwiejsze niż dodanie 1+1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 30, 2015 Bóg jest jeden. A co do marihuany, to nie radzę palić tej obecnej, produkowanej na potrzeby czarnego rynku, która ma nienaturalnie zawyżoną ilość THC. Obecnie produkowana marihuana może wyzwalać u niektórych osób choroby psychiczne( podobno znaczny wpływ na rozwój schizofrenii). A gdyby był wolny rynek( kapitalizm) i każdy mógł prowadzić działalność jaką by chciał, to dzięki zdrowej konkurencji można by było kupić sobie marihuaną jaką by się chciało. Albo nie kupować. Kupować albo nie kupować. A nie, tego nie możesz kupić( bo rząd wie lepiej od ciebie), a to możesz, to jest dobre dla ciebie, a to złe. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 2, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persefona_ 0 Napisano Luty 2, 2015 Nie, bogów jest co najmniej setki. Wymyślili je ludzie. Ludzi wymyślił Matrix i w jego planie religie to od początków człowieka miała być część jego systemu. Religie są tyle warte co kupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 2, 2015 Jeżeli już ,to "są". Tak być powinno poprawnie napisane. Oczywiście zaraz napiszesz że poprawnie to będzie jak ty sobie napiszesz, tak napiszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persefona_ 0 Napisano Luty 2, 2015 Twój Jezus to kał, śmieszny jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2015 Polecam to o marihuanie :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=39fm-MTgb50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 2, 2015 O proszę, przykład skretynienia. Persefona, opanuj się dziewczyno(w sumie nie jestem pewien). Domyślam się, że niektórym imponujesz takim zachowaniem, ale czyż nie jest normalnym jednak dyskutować bez obrażania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persefona_ 0 Napisano Luty 2, 2015 Ja obrażam wszystkie religie i mam rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 2, 2015 Cynicfm, dzięki, ale to dla zwolenników marihuany raczej. A że nie przepadam za marihuaną, nie wywyższam jej, to niezrozumiały ten humor mi się wydaje, a przez co trochę drętwy. Oczywiście proszę nie odebrać tego, że stawiam moje poczucie humoru nad Twoje. Po prostu mnie to nie śmieszy, ale dziękuję za link. Mnie chodzi o wybór. A nie o wywyższenie marihuany i przez to jej zalegalizowanie czy nakazane palenie. Po prostu nie powinno się zakazywać sprzedawania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 3, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach