Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uniwrsalny

czy pulchny ma jakies szanse u atrakcyjnej dziewczyny ?

Polecane posty

Gość Uniwrsalny

Czesc. Mam 15 lat , 178 cm i 75 kg :/ . Wiekszosc moich znajomych poznajdywala sobie dziewczyny a ja niestety nie moge . :( Kobiety lubia ze mna rozmawiac a ja z nimi . Z twarzy wedlog mojej siostry jestem calkiem ladny . Z chateru mily , pomocny , smialy z poczuciem humoru . Mam w sobie sporo energi oraz staram sie uprawiac sporty. Mysle ze sylwetka to nie wszystko ale to tylko moje zdanie moze dlatego ze sam jestem puszysty . Jak myslicie mam jakies szanse u jakies atrakcyjnej dziewczyny ? Bo niby fajnie sie przebywa z kolezankami . One lubia mnie a ja je ale wiecie moze im sie podobam troche a moze tylko ze wzgledu na przyjazn od przedszkola. Napiszcie co myslicie . Dziekuje .

Gość renifery 34
Czesc. Twoja waga do wzrostu nawet ujdzie lepiej bys byl troche pulchniejszy niz typowy patyczak. ( 170 cm 45 kg ) :*

Gość ruda lubi
Czy gruby czy chudy walic to ... Wazne by byl swietny w lozku i mial duza kielbaske w spodniach :D

Gość gość
mezczyzna powinien byc proporcjonalny, ani gruby, ani patyczak. zdecydowanie odpychaja mnie te dwa typy mezczyzn...:o