Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdanka

kurator społeczny jak się starać o takie stanowisko

Polecane posty

Gość gośćdanka

gdzie składać cv i LM ? mam średnie wykształcenie,wychowałam dwójkę swoich dzieci ,jedno z autyzmem ,drugie z adhd. Pracowałam jako wolontariusz w stowarzyszeniu Siemacha. Mam duże niewykorzystane pokłady empatii i jestem bardzo komunikatywną osobą . Wiem że na kuratora społecznego wystarczy mieć srednie,mam 42 lata i nie mam chęci iść na studia. Zarobki mało mnie interesuja ,wiem że są symboliczne,chodzi o pomoc ludziom. Wokół mnie pełno patologi,pijanych rodziców ,głodnych dzieci,starszych opuszczonych ludzi bez ciepłej wody,pralki ,lodówki. Pomagam na ile mogę i potrafię,ale chciałabym mieć większe możliwiwosci,a stanowisko kuratora społecznego umożliwiłoby mi wgląd w faktyczna sytuację rodziny i adekwatną do tej sytuacji pomoc. teraz mogę pomagac a tak do końca nie wiem czy rodzina leniwa czy dysfunkcyjna czy po zdarzeniu losowym bo czasem pomagając można ...skrzywdzic PS: dziwne,znak zapytania myslnik a nawet przecinek sa niedozwolonymi znakami,droga kafeterio nie twórz analfabetów

Gość gość
Masz duzo ikry to moze sie ustawimy na jakaweś ciupcianko, 42 letnia samica to cos dlamnie :-)

Gość gość
Tu chyba nie znajdziesz odp na swoje pytanie,tu rządzą psychole i gimbaza.

Gość gość
Autorka sama ma kiełbie we łbie. Do cyrku wyślij CV, jak nie wiesz gdzie.