Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dumnorix to chory psychol, nalezy go zamknąć w jakimś zakładzie

Polecane posty

Gość gość
I bsa ze soba niech zabierze

Gość gość
up :)

Po chuj podbijacie ten temat? Mało macie atrakcji. Dzisiaj znowu byłem przez kobietę obserwowany, z drugiego końca sali (do waszej wiadomości)

Gość gość
To się leczy u psychiatry :P A swoją drogą skąd ty wiesz że ona cię obserwowała? Rozglądasz się po sali żeby sprawdzić czy któraś się patrzy? To się patrzą bo zachowujesz się jak debil btw, up :)

Gość gość
Dumnorix poruszasz umysły ty i piękna szatynka :P czy nie o to ci chodzi? :)

Wy nie patrzcie na to, czy poruszam wasze umysły, bo i tak są niewiele warte. Wy się módlcie, aby zostało w końcu poczęte coś nowego w: 1) Pierwszej Kolejności z Królewną 2) Drugiej kolejności z Szatyną 3) Trzeciej kolejności z Anią, znajomą ze studiów, która, wczoraj mnie obserwowała z tyłu sali, a wcześniej mi pomachała.

Gość gość
dlaczego ja mam się modlić za cb miernoto :D?

Gość gość
mam nadzieję że te dziewoje nie są takie upośledzone jak ty i dadzą ci bana, taki ktoś jak ty musi zostać prawikiem już pan bóg z aniołami czuwają od dnia twoich narodzin, aby nie powielać tego śmiesznego zapisu w twoim dna :)

"mam nadzieję że te dziewoje nie są takie upośledzone jak ty i dadzą ci bana," Dwie z nich na pewno nie dadzą mi bana. Co do jednej jest małe ryzyko:) I wszystkie mają średnie wykształcenie, a pretendują do wyższego, ja z resztą też:) " już pan bóg z aniołami czuwają od dnia twoich narodzin, aby nie powielać tego śmiesznego zapisu w twoim dna usmiech.gif" Przecież wy i tak w Boga nie wierzycie... "taki ktoś jak ty musi zostać prawikiem" Spokojna wasza rozczochrana. Mam w zanadrzu jeszcze czwarte rozwiązanie:D

Gość gość
haha w ramnach opcji 4 będziesz zaczepiał nieletnich chłopców na dworcu :D

Gość gość
a masz przygotowanie pedagogiczne :P

Gość gość
do rówieśniczka, jak już.

Gość gość
sam jesteś stary, chłopie ile ty masz lat, 29? i ciągle student :D i to o ile mnie pamięć nie myli na dziennych jesteś

Ja wohl Herr Kommendant!:D Na dziennych. W czym problem? I tak wyglądam na 23-24 lata... A i jest paru takich, którzy wyglądają na starszych ode mnie...;) Znajomy z pracy (sam 19-letni), kiedy powiedziałem mu, ile mam lat, nie chciał uwierzyć. Musiałem mu dowód pokazać...

Na tym polega to, że mam dobre geny... Że w wieku 29 lat, wyglądam niewiele inaczej, niż kiedy lat miałem 19... My Ariowie wolno się starzejemy. Do tego, jak byłem dzieckiem, testy IQ wskazywały 121-137. Cieleśnie też mam dobre geny. Jestem średniego wzrostu (185 cm) i mam w miarę sporą masę mięśniową (ponad 90 kg przy tym wzroście)...

Gość gość
I na nic Twoje geny, wzrost, ciało i owłosienie:-) jesteś starym prawikiem, od 10 lat próbującym zrobić licencjat, bez powodzenia w tej kwestii. Na dodatek jesteś psychopatą prześladującym niewinne dziewczyny, skończysz marnie jako żywy masturbator w pobliskim zakładzie karnym;-):-D

16:45 - I tu się mylisz. Robię inżyniera od 3 lat. Wcześniej nie mogłem. A jeszcze się nie urodził taki, który by mnie tam wsadził... Prześladować, nikogo nie prześladuję, ani prześladowałem. Żyję po Bożemu ( a przynajmniej staram się żyć)...

Gość gość
Chyba obrabiasz inżynierowi:-D:-D:-(

Gość perłowa królewna
Na którym jesteś roku? :)

To ty świnko wietnamska, karmiona ręką przez okularnika? Bo twój styl pisowni mi pasuje... Nie mierz mnie swoją miarą. W obrabianiu możesz mieć, co najwyżej ty, doświadczenie....;) Połykaniu i co tam jeszcze...:(

Gość perłowa kórewna
a wcześniej coś studiowałeś repeciarzu?

Gość gość
Pedalix wszyscy dobrze wiemy, ze ta perłowa kurefka i pękata szatynka to tylko przykrywki, tak naprawdę trzepiesz pod zdjęcia koboli pogoni szczecin:-)

"Pedalix wszyscy dobrze wiemy, ze ta perłowa kurefka i pękata szatynka to tylko przykrywki", Ty lepiej spójrz na siebie. Co dzisiaj fagasik w binoklach podał na śniadanko? Smażone jajo, czy placki z wieprzowiną?

Nie uzurpatorko:p Zawirowania różne były, tak, że musiałem czym innym się zajmować...;)