Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dumnorix to chory psychol, nalezy go zamknąć w jakimś zakładzie

Polecane posty

Gość pękata szatynka
a na jakim kierunku studiujesz?

Kvwra!!! Co wy ludzie? P****ało was. Ani Szatynka nie jest pękata, ani Królewna nie jest kurefką... Z tej zazdrości, sobie niedługo palce poobgryzacie... A ja powstrzymam się chyba z wyjawieniem kierunku. I tak dużo informacji wyciągnęliście i na zdrowie wam nie wychodzi:p

Gość pękata szatynka
z zazdrości? ja tam się dobrze bawię

Wściek d**y to ja wyczuwam na odległość;) Bawić się pewnie możesz, ale pewnie zazdrościsz wyglądu Królewnie i Szatynce... Jedną i drugą żeście opluły...

Gość pękata szatynka
ale nie musisz na odległość, jak coś ci śmierdzi to wypada zacząć od siebie

Tylko szmaciarz bez honoru mógłby zrobić takie coś. Dla takich jak ty powinno się otworzyć specjalny ośrodek i ćwiczyć rózgą, na śniadanie obiad, podwieczorek i kolacje... Kurwa!!! Nie dość, że założyła temat, to jeszcze co chwilę go gnida podbija.... Musisz być strasznie wredną i paskudną miernotą. Płaską, o męskiej facjacie i budowie... Tylko takie mają w sobie tyle zazdrości...

pękata szatynka - Spokojna twoja rozczochrana. Ja kąpię się codziennie. Lepiej martw się o siebie;)

Gość pękata szatynka
"Tylko szmaciarz bez honoru mógłby zrobić takie coś. " Heh dokładnie się z tobą zgadzam. Jak mogłeś upublicznić moje foto?!!!!!

Gość pękata szatynka
to co o mnie wypisują na tamtym topiku to wszystko twoja wina psychopato!!! nacjhgętniej bym ci jaja urwała te przepiórcze piegowate w ch`uj :O

Nie upubliczniłem twojej foty ogarnij się... Pewnie jesteś tylko brzydką kafeteriuszką, więc i tak nikt nie chciałby cię oglądać...

Gość pękata szatynka
tylko miernoty których nie stać na prawdziwą kobietę wstawiają w internet zdjęcia obcych ludzi, moje foto śmiga po necie kanalio Jak się tylko dowiem kim jest prawdziwa pękata to zapodam jej ten link możesz być tego pewny

Gość pękata szatynka
piszą o mnie że mam talię jak walec że locha i że gruba - TWOJA WINA!!!!!! a ktoś jest w posiadaniu fotek o większym formacie, wtedy by mi dopiero pojechali :O

Gość gość
jest grubsza, widziałem :P niedawno taka się do mnie zalecała ale ją olałem

Mnie stać, tylko trochę nieśmiały jestem. A jak ją znajdziesz i jej nawet zapodasz ten link, to weźmie ciebie za świra (którym de facto jesteś). Jeśli ją znajdziesz, to i tak się dowiesz, że nic ci to nie da... Ot:D Trafiłem w sedno i się wściek d**y ujawnił z całym impetem. Po secundo nie ja upubliczniłem tu to zdjęcie, tylko ta od urojonych brunetów, to zrobiła, fiku... "kanalio" hehe. Ty byś mogła mi co najwyżej buty wypucować...

Gość gość
Jako Edelgast wydawał się bardziej normalny. Coś mu zaszkodziło?

Gość gość
Tak. Sperma uderzyła mu do mózgu, jak powszechnie wiadomo - sperma prawika jest szkodliwa, nie wolno nawet jej połykać.

Gość gość
a na tym zdjęciu to która z tych 2óch dziewczyn?

Gość gość
Podobno też lateks przeżera

Gość gość
piękna szatynka

Gość gość
hmm, wcale nie piękna

Lateksowe, to wy mózgi macie nawiedzone, nawiedzone frustratki. Przynajmniej ich dzieci będą szczęśliwe dzieciństwo miały:D Czego nie można powiedzieć o tfu waszych (o ile jakieś będą)...

Gość gość
no coś ty, zaraz cię obluzga, trzeba pochwalić :)

Nie kumam. Przecież Pochwaliłem i Królewnę i Szatynkę, a teraz jeszcze będę chwalił Anię z uczelni...

Gość gość
to było do gościa 20:14 tłuku :D

Ja nie obluzguję waszej krytyki, bo ona tylko mnie śmieszy. Ukazuje tylko, że jesteście, takie...byle jakie... Obluzguję natomiast zwykłe chamstwo, polegające na tym, że przez nich zdjęcia, w pewnym sensie wymknęły się spod kontroli... Jakaś hermafrodyta zakłada temat w imieniu mojej znajomej i ją opluwa.. Toż, takiemu babochłopowi tylko kij na plecy . . .

19:32 - To Ty Berudiel? Athelgasta nie ma. Poszedł na tymczasowy urlop, z tego, co mi wiadomo . . . :p