Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie regularnego seksu mialyscie pierwszy orgazm

Polecane posty

Gość gość

Pytam o orgazm podczas stosunku Ile czasu minęło od rozpoczęcia współżycia nim pierwszy raz mialyscie pełny orgazm Wole aby wypowiadaly się kobiety 25 + ;-)

Gość gość
Za pierwszym razem. Mam zawsze.

Gość gość
pierwszy sex - 15 lat. pierwszy orgazm pochwowy, podczas stosunku- 23 lata. dzis mam 33 i powiem ze dopiero sie rozwijam :)

Gość gość
Za trzecim razem i od wtedy zawsze. Po drugim razie mu powiedziałam, że chcę mieć dobrze i ma się postarać bo inaczej się nie bawię, postarał się bardzo. Pierwsze dwa razy robił to bez przerwy okrągłą godzinę, możecie sobie wyobrazić jak po tym chodziłam. Jak już wiedziałam jak z nim postępować nigdy nie dał rady więcej niż 30 minut bez wytrysku więc musiał już robić sobie przerwy.

Gość gość
Jeśli dobrze pamiętam to w trakcie stosunku, orgazm miałam po 3 lub 4 razie i od tamtego czasu żadnego problemu :) Ale orgazmy miałam od samego początku, tyle że podczas minetki, a nie stosunku.

Gość gość
Pierwszy seks- 17 lat i nikła przyjemność ze współżycia. Za wcześnie. Gdy poznaliśmy się z mężem miałam 19 lat i po 3 miesiącach regularnego współżycia zrozumiałam o co chodzi w orgaźmie i udało się go osiągnąć.Na początku nie za każdym razem wychodziło, potem jak poznałam swoje i jego ciało za każdym razem i tak jest do dziś. Ostatnio nawet usłyszałam,że jestem "za szybka", ale co ja mogę skoro on tak na mnie działa, że gdybym się nie starała wstrzymywać to bym mogła zakończyć już pierwszym pchnięciem? Od naszego pierwszego wspólnego razu bywałam blisko, ale zawsze mnie coś rozpraszało na końcu. Może zbytnia chęć go osiągnięcia? Myślę, że nie małe znaczenie ma tutaj też dopasowanie partnera i atmosfera w łóżku. PS. najsilniejsze orgazmy mam po kłótni, albo kiedy ogólnie jestem zła na coś.

Gość gośćautorka
Dziękuje za odpowiedzi poza pierwsza bo pytalam o życie a nie książkę ;-) Tak pytam bo zaczelam uprawiać seks pol roku temu ale nie ma zadnego ze jest coraz lepiej. Pierwsze razy były tragicznie bolesne, teraz nie boli ale tez nie jest jakieś przyjemne. Bardzo rzadko czuje w niektórych pozycjach jakby orgazm się zbliżał ale właśnie zawsze to się rozprasza zamiast kulminowac. Najczęściej odczuwam tylko od poczatku do końca stosunku ze w środku cos się rusza ale nie jest to jakieś specjalnie przyjemne, po dłuższym czasie zaczyna mnie nudzić :-/ Frustracja, mam wrażenie ze do orgazmu musi być spełnionych 100 różnych warunków...

Gość gość
Po miesiacu, mialam 21 lat i to byl moj pierwszy facet.

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
to musi byc "ten facet"..

Gość gość
19 lat pierwszy sex zero przyjemności nie potrafiłam sie odblokować aż dopiero po roku udało mi się i teraz za każdym razem jest przyjemnie. U mnie trwało to tak długo bo miałam jakąś blokadę psychiczną. Nie chciałam tak szybko rozpoczynać współżycia i potem to mnie przez ten rok męczyło.

Gość gość
18 lat pierwszy raz, z tym facetem nigdy, za wczesnie, za głupia byłam... mam 33 lata, teraz uwazam że minimalny wiek do rozpoczecia to koło 20... to straszne że zaczynają mając 13,czy 15... po dwudziestce zakochalam sie i wtedy bylo juz cudnie, teraz z mezem w 99% jest super no i pierszy raz z nim tez byl extra

Gość Gość

Ja zaczęłam jak miałam 19 lat a pierwszy orgazm i to nie pełny miałam w wieku 30 lat