Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylkowa123

niskie cisnienie

Polecane posty

Gość motylkowa123

Mial ktos z was niskie cisniene? Jesli tak to jakie byly tego przyczyny . Troche sie nie pokoje bo zazwyczaj mam niskie cisnienie a dzisiaj to 96/43/90

Gość gość
Faktycznie niskie jeśli ogólnie masz niskie to nie masz co się co martwić wypij mocna kawę lub wypij 0.5l pepsi po około godz masz lekkiego pauera lub zjedz mała kanapkę z ogórkiem i pomidorem i mocno posolić.

Gość gość
też ta mieam, zazwyczaj wieczorem gdy kładę się spać czuję się wtedy nieswojo, zmulona niby senna a jednak nie mogę zasnąć bezbłędnie rozpoznaję ten stan, gramolę się z łóżka, mierzę ciśnienie a potem jak diagnoza się potwierdza robię sobie kawę z mlekiem i łyżeczką miodu, po kawce wszystko jest już ok i idę spać :-) żaden lekarz mi nie powiedział czemu tak mam, kilka razy robiłam ekg, miałam nawet echo serca i ponoć jestem zdrowa

Gość daria

Wygodnie można mierzyć ciśnienie przez SmartCardio szczególnie przy częstej, regularniej obserwacji, nie trzeba pamiętać o bateriach, zasilanie jest tutaj przez akumulator.

Gość teaaa
Dnia 7.02.2019 o 14:49, Gość daria napisał:

Wygodnie można mierzyć ciśnienie przez SmartCardio szczególnie przy częstej, regularniej obserwacji, nie trzeba pamiętać o bateriach, zasilanie jest tutaj przez akumulator.

Ciekawie jest zbudowany Smart Cardio, pierwszy raz się spotkałam z taką budową bez rurki i muszę powiedzieć że sprawdza mi się bardzo ładnie.

Gość arek

Trudno mi jakiś jeden ciśnieniomierz polecić, bo nie używam tego zbyt często. W domu mam SmartCardio od Sanity, nieduży, niedrogi sprzęt tak na wszelki wypadek, Nie używam zbyt często, do tej pory nie było z nim problemów.