Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 kreski na tescie ciazowym a 2 dni pozniej miesiaczka co to znaczy

Polecane posty

Gość gość

2 kreski na tescie ciazowym a 2 dni pozniej miesiaczka co to znaczy

Gość gość
Powinnam dostac okres w święta 24 grudnia ale nie dostalam. Robilam 4 dni temu test ciazowy wyszedl pozytywny, a wczoraj dostalam okresu. Co to znaczy czy to jakies poronienie czy test sie mylił?

Gość gość
no 24 okres czyli prawie miesiąc opóźnienia i pozytywny test - wygląda jak ciąża - może poroniłaś i to nie jest okres? Mocniejszy słabszy ten okres jak z bólem??? Idź do gina. Copawda jest margines błędu testu ale lepiej sasięgnąć opini lekarza.

Gość gość
ale naprawde mozliwe ze to poronienie? okres jest obfity, ale ja zawsze mialam obfite. Boje sie. Czy po poronieniu bede musiala miec jakies wyłyzeczkowanie czy jak sie to nazywa??? stresuje sie. Brzuch boli, ale ja mialam bolesne okresy

Gość gość
Jeszcze dwie możliwości - wielki guz / cysta / nowotwór - zmiany hormonalne czasem wychodzą jak test ciążowy - czasem w ciąży przez jakiś czas masz okres idź do ginka

Gość gość
nie mam cysty , bo na jesieni bylam u ginekologa robil mi badanie i usg i mam nardzady jajniki itp w porzadku i cytologia 2 grupa czyli ok

Gość gość
Wiec nierozumiem na co jeszcze czekasz? Czemu nie pojdziesz do lekarza. Tutaj nikt diagnozy ci nie wystawi

Gość gość
Poroniłaś pierwsze dziecko, teraz jestes w drugiej ciąży

Gość gość
K/u/r.w.a , co za chore pokolenie ! Idz i.d.i.o.t.ko do gina, a nie radzisz się na forum. 80 % UŻYTKOWNIKÓW TO GIMBAZA !