Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jak kochac sie z mezczyna z malym penisem?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

M贸j bf ma 12 cm i jeszcze sie nie kochali艣my, ale jak si臋 przys艂owiowo ******* 偶ebym go czu艂a?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
skoro jeszcze tego nie robili艣cie to po co Ci porady odno艣nie sposobu? na razie r贸b tak jak umiesz a jak si臋 oka偶e, 偶e jest lipa to wtedy zapytaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczerze m贸wi膮c nie wiem. Przyzwoity powinien by膰 tak ok. 18-20 cm. Z moich partner贸w to nikt takiego mikrusa nie mia艂,wi臋c nie pomog臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18-20? A jak膮 metod膮 to zmierzy艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo od d**y mierz膮c to nawet laski maj膮 penisy po 7-8 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gimbusiki !Ekierki i linijki do r臋ki i mierzy膰. Laska jak kilku facet贸w mia艂a to w oczach ma miark臋.Jak robi lask臋 to od razu ocenia z jakim ma do czynienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blaaankaaa
hahah...tak tak :) kazda z was ma faceta z penisem 20+ :) ale z was mitomanki, tylko nie wiem co zyskujecie na tym zeby wszystkim tutaj uprzykrzac zycie, hmmm ciekawe. Moj facet ma 13cm i zawsze go czuje rewelacyjnie bo nie mam studni miedzy nogami a jakbym miala to nie zrzucala bym wine na faceta tylko z nim rozmawiala, eksperymentowala i np cwiczyla miesnie kegla, ale lepiej wszystko zwalic na faceta. Ja sie raz kochalam z takim co mial 17=8cm i nic tylko bol (facet myslal ze juz jest bogiem seksu). I nawet raz mialam doczynienia z takim 10cm i wiecie co? moze nie rozrywalo mnie od srodka ale za to mial cudowna technike, doskonaly jezyk, potrafil rozpalic i byl o niebo lepszy od tego z 18cm. Z 8 facetow z ktorymi spalam to jeden byl wiekszy a tak to 13-14cm to standard wiec dziewczyny nie przezywajcie bo to u facetow norma a to moze z wami cos nie tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j ma 14cm (tak m贸wi艂) i nie narzekam, +/- 2cm co to za r贸偶nica? I tak tego si臋 nie odczuje przecie偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Achtung, najazd karze艂k贸w i krasnali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie kochac sie znalezc sobie prawdziwego faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blaaankaaa
najazd karzelkow i krasnali? :) nie wiem czy zwrociles uwage ale jestem plci zenskiej a to ze tak piszesz wlasnie uswiadamia nas bardziej ze to Ty masz problem ze swoimi kompleksami i jestes ogromnie sfrustrowany :) wgl nie rozumiem jak kobieta moze nie odczuwac przyjemnosci z seksu z facetem? trzeba byc aseksualnym :P 98% osob wypowiadajacych sie na tym forum pisze po to by dogryzc innym, chyba im to przyjemnosc sprawia. No coz jakos trzeba leczyc swoje kompleksy :) Pozdrawiam i bez odbioru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12 cm porazka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kole偶anko, sorry, ale r贸wnie偶 jestem kobiet膮 i to ja pisa艂am o krasnalach i karze艂kach, nie wiem z czego wnioskujesz inaczej. Mia艂am ju偶 powiedzmy kilkunastu partner贸w, ale tak ma艂ym sprz臋tem 偶aden nie dysponowa艂.Lubi臋 seks,bzykanie,og贸lnie eksperymentowanie w po艣cieli i nie mam mi臋dzy nogami,ale lubi臋 poczu膰,w ciiiipce czy ustach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sk膮d ona mo偶e wiedzie膰 偶e facet ma 12cm jak nawet ani razu nie byli w 艂贸偶ku, miarki w oczach nie ma, kolejne prowo jak nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam jakie艣 16-17cm w zale偶no艣ci od stopnia podniecenia i szczerze m贸wi臋 偶e wola艂bym mie膰 o 2-3cm mniej, a to z tego powodu 偶e ka偶da pr贸ba ostrzejszego i mocniejszego seksu, ko艅czy艂a si臋 b贸lem lub dyskomfortem u moich dotychczasowych partnerek, zawsze musia艂em si臋 pilnowa膰 i zamiast skupia膰 si臋 na przyjemno艣ci, cz艂owiek pilnowa艂, aby nie sprawi膰 dziewczynie b贸lu, o przyjemno艣ci oralnej nawet nie wspominam, bo 偶adnej nie uda艂o si臋 wzi膮膰 ca艂ego do ust. Tak偶e 艣miesz膮 mnie tego typu stwierdzenia 偶e penis musi mie膰 minimum 18cm, no chyba 偶e same macie co艣 nie tak ze swoj膮 anatomi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j by艂y mia艂 gdzie艣 z 18 cm i seks by艂 dla mnie bolesny. M贸j m膮偶 ma gdzie艣 13-14 w zale偶no艣ci od dnia i jest cudownie. Ten punkt, kt贸ry si臋 stymuluje by dosz艂o do orgazmu nie jest tak g艂臋boko. A penetracja w tward膮 szyjk臋 macicy to nic przyjemnego.Ale sama jestem niska i nie za g艂臋boka. Moim zdaniem znaczenie ma obw贸d. Autorko postu je偶eli ta d艂ugo艣膰 faktycznie b臋dzie stanowi膰 problem to gdy si臋 ze sob膮 obeznacie to na pewno znajdziecie najlepsz膮 pozycj臋, k膮t pod kt贸rym jest najprzyjemniej. Ze swojej strony polecam kwiat lotosu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe s膮 te gadki o rozmiarach, jak to jest 偶e kobiet臋 bez problemu mo偶na zaspokoi膰 palcem, a 12cm penisem ju偶 nie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tuptusiu, nie widzisz r贸偶nicy mi臋dzy palcem a penisem. Nie chcia艂abym by膰 twoj膮 kobiet膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak laska w 艂贸偶ku kiepska, to i 20cm jej nie zadowoli, one zawsze zwalaj膮 win臋 na facet贸w, a to za du偶y, a to za ma艂y, a to facet kiepski, itd... one nigdy nie s膮 winne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie orgazm jest powi膮zany z uczuciami, jak kocham i po偶膮dam faceta, to orgazm b臋d臋 mie膰 i wtedy nie rozmiar ma znaczenie, je艣li uczucia nie ma, to nigdy nie dojd臋.

Udost臋pnij ten post