Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sen co może oznaczać?

Polecane posty

Gość gość

ciągle śni mi się że mój ojciec skacze to raz z balkonu to z okna ja się w tedy drę tato nie albo mamo tata skoczył i widzę jak leży plaskiem na brzuchu na trawie zieloniutkiej i po chwili wstaje i mówi zamknij ten ryj nic mi nie jest (on się tak odzywa w rzeczywistość to znaczy ojcu brak ogłady) co to może znaczyć?

Gość gość
Też miałam dziś w nocy dziwny sen..śniło mi się że szwagier (brat męża)przyniósł przesyłkę od trenera m.dziecka ,w niej były same ciuszki dla niemowlaka i dwa kombinezony ,jeden normalny i jeden taki na lalkę..oba w żółtym kolorze..do tego był dołączony jakiś list ,z numerem telefonu ,chciałam zobaczyć na ten numer ale mąż wyrwał mi kopertę i list i wrzucił do ognia.Bardzo dziwny to był sen,zupełnie nie rozumiem tego .Dlaczego śnią mi się takie rzeczy.Przecież nie mam niemowlaka w domu.

Gość gość
gość dziś moje pierwsze skojarzenie nie obraź się że twój mąż ma dziecko z inną ale to może być nieprawda

Gość Wykładnia snu
To znaczy że Twój ojciec zrobi coś takiego co uratuje wam życie, wbrew wszelkiej logice.

Gość gość
no to ciekawe mam nadzieje że nic nam się nie stanie moja siostra ma raka boję się o nią :(

Gość gość
Zamknij ryj

Gość gość
17,21 coś może w tym być..zresztą on stale przede mną coś ukrywa.

Gość gość
17,34 Ty musisz tak brzydko?