Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Justyna09

Choroba tarczyca a ciąża !? Temat inny niż wszystkie ...

Polecane posty

Cześć takie dość nietypowe pytanie do kobiet które mają nadczynność lub niedoczynność tarczycy a przesły ciąże lub się jej spodziewają jakie macie/miałyście objawy. Z góry proszę o pomoc. Ja sama mam niedoczynność. Wiem że czytałam, słyszałam przy naszych źle działających horomonach test ciążowy nic nie daje bo nie może odczytać wyniku, robiłam dwa i oby dwa wyszły negatywne ? Nie to że marze o dziecku czy coś po prostu pytam. Z partnerem jak się kochałam to doszedł we mnie dwa razy tylko i to było 3 miesiące temu teraz już uwarzamy. Jedynie zostaje wizyta u ginkologa albo badanie krwi że nic się nie dzieje to doskonale wiem. Teraz w styczniu spóźnił mi się okres 6 dni a zawsze był na czas, mam niesamowite bóle kłócia jajnika lewego, sciskające bóle brzucha, ciężkość podbrzusza, senność, mrowienie piersi, po okresie zostały w stanie jaby powiekszonym i obrzmiałym. Podkreśle że leki na tarczyce biore cały czas dawka to euthrox 150, nie przytyłam a wrecz schdłam ostatnio 3kg a sie nie odchudzam, jem normalnie żadnych zachcianek. Co wy kobitki z ta chorobą sadzice poradźcie mi coś :) Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować