Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z czym najbardziej lubicie ryż?

Polecane posty

Gość gość

Ja z sosem słodko kwaśnym najbardziej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z soczewica

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Z potrawką z kurczaka ;-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z warzywami - groszkiem, kukurydzą , papryką i przyprawami. Kawałek mięsa też może być, ale niekoniecznie, konieczna jednak surówka - sałaty, kapusta pekińska, pomidory.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Najbardziej lubię bez niczego tzn z solą. Od biedy mogę zjeść z kurczakiem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z baaardzo ostrym curry, zwłaszcza z krewetkami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z miesęm mielonym zawijany w liściach z kapusty :P w innym przypadku, raz na rok z ryba ale tylko jasminowy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z pieczarkami i cebulką

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Z leczo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Złoty kwiat. Tzn,filet z kurczaka,pieczarki z zalewy natutalnej,cebula,surowa. Posypane jajkiem smazonym.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ryż z jabłkami Składniki 2 jabłka torebka ryżu cynamon cukier jogurt/śmietana Etapy przygotowania 1 Przepis jest bardzo prosty. Zostało c***arę jabłek i nie masz co z nimi zrobić to jest przepis, który pozwoli ci je zużyć. Dobry jest zarówno na ciepło jak i na zimno. 2 Gotujemy ryż wg. przepisu na opakowaniu. 3 Jabłka obieramy ze skórki, wycinamy nasiona i kroimy w kostkę. Na nagrzaną patelnię wrzucamy jabłka i podlewamy odrobiną wody. Doprawiamy cynamonem i cukrem. Smażymy, aż jabłka się rozpadną. 4 Ryż mieszamy z jabłkami. Można dodać jogurt, śmietanę lub ubitą śmietaną. Smacznego!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×