Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kot ma prawo jazdy? pyt o egzamin

Polecane posty

Gość gość

Pyta tu mamusiek ,bo na ogolnym same chyba małolaty, które nigdy egaminu nie zdawaly,wiec zero odpowiedzi, a wiem z eniektore matki mają prawko. Do was pytanieJak teraz jest z prawem jazdy patrząc na poprawki Jak teraz jest? czy jak zda się teorie i plac manewrowy zaliczy , a obleje miasto to znów trzeba powtarzac plac, czy tylko sama jazdę na miescie?? Co kilka lat zmieniają się przepisy ,sama już się pogubiłam

Gość gość
Dla kotow to raczej zwykly kodeks nie podejdzie

Gość jak to jest z poprawka
nie pytam o to!! ja mam od 20 lat prawko, wlasnie ucze jezdzic osobiście 18 latke ,która się zapisac ma niebawem na kurs Pytam się czy jak obleje miasto ale testy i plac zda to co będzie musiala powtórzyć? same miasto czy ponownie plac??

Gość gość
No Wszystko od początku robisz nawet jak oblejesz już na miesiąc. Ja 4 razy zdawałam i dalej nie zdałam bo mi nerwy wysiadają

Gość gość
powtarza się plac za każdym razem

Gość gość
ja swojemu kotu kupiłam prawko na Ukrainie

Gość gość
co wszystko od początku? testy również?? jak to wszystko? co wy tu wypisujecie ,ze wszystko od początku chyba ze chodzi o plac i miasto , przy oblanym tylko miescie , a nie teoria

Gość gość
Jak jest teraz to nie wiem, ale jak ja zdawałam 2 lata temu to nie było oddzielnie egzaminu z placu i z miasta. To po prostu jeden egzamin- praktyczny. Więc jak zda teorię to musi zdać praktykę i nikogo nie obchodzi czy ona tą praktykę obleje na mieście czy już na placu. Jak obleje na placu to może poprosić, żeby wyjechać na miasto- tak żeby zobaczyć jak ten egzamin wygląda, ale nic to już nie zmienia.Więc odpowiadając na Twoje pytanie- jak obleje na mieście to tak- powtarza wszystko od początku (i plac i miasto)

Gość gość
A tak btw to może niech 18-latka zapisze się na kurs to wszystko jej tam powiedzą. I nauczą zgodnie z przepisami jeździć. Nie ma to jak dopiero uczący się młody kierowca z czyimiś nawykami drogowymi. Bo życie sobie a egzamin sobie, nikt w życiu nie jeździ jak na egzaminie a szkoła do egzaminu właśnie przygotowuje.

Gość jak to jest z poprawka
Dziekuje za wyjaśnienie! A mlódka ma zamiar zapisac się na kurs ekspresowy , pomiędzy kursem ja ja będę maglować w czasie wolnym ,aby praktykę miała Wlasnie najwięcej na placu opuszczonym co nikt z tego nie korzysta

Gość gość
mój kot nie ma:( także ci nie pomogę, ale dzięki za ten temat, teraz pomyślę czy kota nie wysłać na kurs :classic_cool:

Gość gość
broken wyślij , będzie dzieci do przedszkola wozic przedszolbusem i z mostu do rzeki zjedzie

Gość gość
Autorko,testy teoretyczne są ważne pół roku,natomiast plac manewrowy zdajesz za każdym razem.Nawet jeśli go zaliczyłas a miasto oblałaś, to następnym razem zaczynasz znów od placu.

Gość gość
Obecnie zdana teoria jest ważna bezterminowo.

Gość gość
21:59,skąd masz takie info?Bo ja jestem na bieżąco i wiem,że jest ważna tylko 6 miesięcy

Gość gość
Powiem Ci szczerze, że ja też się już pogubiłam jak to jest teraz, ale odsyłam Cię do specjalistów w tej dziedzinie, kadry www.manewr.com.pl. Skontaktuj się z nimi i zapytaj po prostu. Już jakiś czas temu chodziłam do nich na prawo jazdy i naprawdę porządnie przygotowali mnie do egzaminu. Zdałam za pierwszym razem! Uczą porządnie jeździć i są kompetentni. Jak pójdziesz do nich na prawko, to nie oblejesz.