Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deutzia

antykoncepcja bóle głowy neurolog...

Polecane posty

Gość deutzia

Streszczę to jak się da - dobieramy z moją ginekolog tabletki dla mnie. Dwie nazwy z trzech, których próbowałyśmy wywoływały u mnie bóle głowy. Ginekolog wysłała mnie do neurologa, a ten dał skierowanie na tomografię z angiografią... Czy ktoś miał podobną sytuację? Poza tk z angio dostałał również skierowanie na badania krwi, próby wątrobowe itp, ale to jest dość oczywiste. Niepokoi mnie tylko ta tomografia - po co?

Gość arwasjule1983srbom
Streszczę to jak się da - dobieramy z moją ginekolog tabletki dla mnie. Dwie nazwy z trzech, których próbowałyśmy wywoływały u mnie bóle głowy. Ginekolog wysłała mnie do neurologa, a ten dał skierowanie na tomografię z angiografią... Czy ktoś miał podobną sytuację? Poza tk z angio dostałał również skierowanie na badania krwi, próby wątrobowe itp, ale to jest dość oczywiste. Niepokoi mnie tylko ta tomografia - po co? Jasne http://gtiny.me/7

Gość gość
Ja parę lat temu na tabletkach anty miałam bóle głowy duszności i wiele innych nieprzyjemnych objawów. Byłam u neurologa kardiologa endokrynologa i nie wiadomo gdzie jeszcze. Wmawiali mi nerwicę bo nikt tego nie chciał połaczyć z tabl. Skończyło się tak, że nerwica zniknęła jak odstawiłam tabl. Nie mogę brać żadnych

Gość gość
Nie miałam takiej sytuacji, ale skoro tabletki źle wpływają na Twoje zdrowie, czemu nie będziesz korzystać z antykoncepcji niehormonalnej?

Gość deutzia
Bo jedne z tych tabletek były ok, poza tym , że lekko przybrałam na wadze. A ginekolog wysłała mnie do neuro, żeby sprawdzić, czy te bóle głowy są na pewno tylko od tabletek, dla pewności... No, a neuro wysłał mnie na tomograf i nie wiem, czy się na niego wybrać, bo mam skierowanie nie na NFZ... a żeby wydać 800 zł muszę się zastanowić...

Gość belrialoncia1985ftjjb
Nie miałam takiej sytuacji, ale skoro tabletki źle wpływają na Twoje zdrowie, czemu nie będziesz korzystać z antykoncepcji niehormonalnej? Jasne http://shorturl.stevenfedor.com/f

Gość schafepadom1983krhvu
Streszczę to jak się da - dobieramy z moją ginekolog tabletki dla mnie. Dwie nazwy z trzech, których próbowałyśmy wywoływały u mnie bóle głowy. Ginekolog wysłała mnie do neurologa, a ten dał skierowanie na tomografię z angiografią... Czy ktoś miał podobną sytuację? Poza tk z angio dostałał również skierowanie na badania krwi, próby wątrobowe itp, ale to jest dość oczywiste. Niepokoi mnie tylko ta tomografia - po co? Jasne http://rkt.us/3

Gość gość
Mnie też od tabletek bolała głowa. Tabletki brałam 5 lat. Początkowo bóle sporadycznie ale z czasem co raz częściej i mocniejsze. Dopóki nie odstawiłam tabletek nie skojarzyłam ze to od nich. Jak przestałam brać tabletki to jak ręką odjal :) Może po prostu nie bierz tabletek?

Gość deutzia
nikt tu chyba nie umie czytać ze zrozumieniem... nie pytam nikogo czy mam brać tabletki, bo już ich dawno nie biorę...