Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważne pytanie do osób bi

Polecane posty

Gość gość

Jestem hetero i prawiczkiem ale chciałbym spróbować z innym chłopakiem. Jeśli mój pierwszy raz będzie z chłopakiem to nie zmieni mi się nic w psychice i dalej będą podobać dziewczyny, czy być może przestaną ?

Gość gość
Myślę, że to nie bedzie mialo wplywu na to czy Ci sie beda dalej podobac dziewczyny. Ale skoro juz teraz chcialbys sprobowac z innym mezczyzna, to kto wie czy kobiety nie przestana Cie interesowac z czasem naturalnie, i bez bliskosci z facetem ;)

Gość gość
Mi np od 4lat straaaaaaasznie się podobają babeczki, na tyle, że siedziąc z bliskimi kolezankami mysle o seksie z nimi hihihi :D i mimo ze nie mam zadnych doswiadczen z plcia piękna, to powoli czuje, ze pociagaja mnie coraz mocniej niz faceci :D Wiec nigdy nie wiadomo jak to bedzie

Gość gość
Są różne typy osób bi. Jedni potrzebują naraz M i K, inni wybiórczo (raz M, raz K), a jeszcze inni zakochują się w duszy... Ja pierwsze razy miałam z kobietą i to nie wpłynęlo na moją orientację, ale wpłynęło na zawężenie moich poszukiwań do kobiet az nie zdarzył mi się facet

Gość gość
Ja swój pierwszy raz miałem z dziewczyną, ale od czasu do czasu lubię zabawić się z facetem mimo że mnie faceci nie kręcą.

Gość gość
Czy miałeś seks z dziewczyną.A gdy masz dziewczynę to we trójkę powinniście to zrobić.

Gość gość
Jak cie nie kreca, to po co ich bzykasz? Z masochizmu?

Gość tantacotea1985owebm
Ja swój pierwszy raz miałem z dziewczyną, ale od czasu do czasu lubię zabawić się z facetem mimo że mnie faceci nie kręcą. Jasne http://ujeb.pl/n

Gość gość założyciel tematu
Dziękuję za odpowiedzi. Chciałbym dodać że pisząc o sexie z chłopakiem chodzi mi o pieszczoty, pocałunki i branie do ust. Sex analny nie wchodzi w grę. Wątpię czy stracę zainteresowanie dziewczynami bo z roku na rok tylko ono wzrasta.

Gość gość
Możesz na jakiś czas stracić zainteresowanie dziewczynami jeśli zakochasz się w facecie.