Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa 888

tesciowa...ciaza...komentarz

Polecane posty

Gość synowa 888

moja tesciowa "ogólnie" nie jest zła :D ale dziś przeszła samą siebie ... moze nie miala nic zlego na mysli ale troche mi glupio bylo ... przyjechala tesciowa ze swoja corka i pokazuje im zdjecie z usg , niedosyć ze tesciowa skrzywila sie na widok tego zdjecia to jeszcze dodala : MAM NADZIEJE ZE TO NIE BĘDZIE DRUGA DZIEWUCHA TYLKO CHŁOPAK , BO OJCIEC (tesciu) SIE ZAŁAMIE ZE NIE BEDZIE MIAL WNUKA ! nie oczekiwalam ze bedzie skakac z radosci itd ale taki tekst mogła sobie darować ...

Gość gość
i musiałaś o tym założyć temat rozdygotana histeryczko? ale masz problem, nie trzeba było się hajtać jak nie chciałaś mieć teściowej.... ja pier/dole i takie posrane geny się rozmnażają :o

Gość gość
Po co pokazywałaś usg, kogo to obchodzi?Mogłaś podejść do tematu normalnie, bez watjemniczania całego świata w każdy bzdet od chwili poczecvia>Uwierz usg jest ważne dla ciebie, dla innych niekoniecznie, płeć dziecka jest dal ciebie pobojętna, dla teściowej ważna. Zauważ,że każda osoba ma we wszystkim inaczej.To co dla ciebie jest całym światem, dla kogoś jest bez znaczenia i odwrotnie.

Gość gość
mądrością to ty gościu nie grzeszysz :D przykro mi z tego powodu , naprawdę :D

Gość synowa888
chciałam po prostu powiedziec o ciazy , czy to takie dziwne?

Gość gość
ciąża to bzdet ?? jeny jacy ludzie zyja na tym swiecie .... dziewczyna chciala przekazać wiadomosc o ciazy , kiedy to miala zrobić ? na porodówce? a poza tym takie komentarze typu "po co sie hajtałaś, nie mialabys tesciowej" to chyba jakies rozkapryszone niedorozwinęte gówniary piszą