Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczka13

czy poronilam

Polecane posty

Gość oleczka13

Hej dziewczyny. Mam problem. Otóż robiłam test i wyszło ze jestem w ciąży teraz był bo 6 tydz. Miałam objawy ciąży takie jak ból piersi. Brzucha. Głowy wymioty .... i byłam senna Jednak jakieś 2 tyg temu wszystkie objawy zniknęły. Wokół nie czuje juz ze jestem w ciąży. Ale nie krwawilam. Jednak zrobiłam parę dni temu test i wyszedł negatywny. ... czy poronilam? :( proszę o pomoc i szybka odpowiedz ; (

Gość oleczka13
moje iq wynosi 13

A ciaze se stwierdzilas na podstawie sikanego testu czy robilas bete lub bylas u ginekologa?bo jesli tylko na tej podstawie to rownie dobrze moglas nie byc w zadnej ciazy, albo ciaza samoistnie obumarla czy jak to sie tam mowi. do 3 miesiaca moze zaniknac ciaza.

Gość gość
albo zrobiłaś zle test albo masz zaburzenia hormonalne raczej nie przegapiłabyś poronienia

Gość oleczka13
Robiłam zwykły test ; ( nie wiem co myśleć ; ( do gin dopiero za tydzień idę .... ; (

Gość oleczka13
Nie żadnych leków nie biorę. Urósł mi nawet lekki brzuszek jak na ciążę. Tak na linii pępka. Wiec ciąża była na pewno. Ale nie wiem czy nadal jest ;/ czuje się jakby na okres wiec może dostane ; ( czytałam ze wiele dziewczyn poronilo w wczesnej ciąży i nie zawsze jest krwawienie ; (

Gość gość
brzuszek to sie pojawia tak po 10 tygodniu, raczej wzdęcie to bylo. pojdziesz do gina to moze cos zobaczy