Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY! Gdzie tanio kupię książkę???

Polecane posty

Gość gość

WITAM. Czytam namiętnie a wrecz maniakalnie! Poradzcie mi gdzie kupowac tanio książki???

Gość gość
najtaniej to bedziesz miala w jakims staym antykwariacie ale te ksiazki czesto sa niezle poniszczone, w Matrasie mozna calkiem tanio wyrwac nowe ksiazki np teraz kupilam ostatnio za 20zl "Zagubieni w mroku dusz" Susan Hill http://www.matras.pl/zagubieni-w-mroku-dusz-tom-1,p,225127

Gość gość alina
ja ebooki pobieram na filefox.pl:) polecam serdecznie:) Każdy znajdzie coś dla siebie

Gość gość
ja kupuję na partnershop.pl, ceny nie są wysokie i można trafić naprawdę na ciekawe egzemplarze, ale też możesz później sama sprzedać już przeczytane

Gość gośćula
ja kupuję na allegro,czasami ceny są śmieszne 1 zł bo ksiazka była zalana,a egzemplarz niedostępny w pobliskich bibliotekach. Klasyki do domowej biblioteczki też kupuje na allegro tyle że już nie zniszczone:)

Gość gość
Ja polecam księgarnie interntowe Matras albo Złote Myśli , znajdziesz je na stronie www.bardzomodna.pl . Matras ma teraz promocje .

Ja kupuję książki w upatrzonych sklepach. W każdym większym mieście, zazwyczaj w galeriach, supermarketach są sklepy z książkami (takie wyprzedażowe sklepy). Wbrew pozorom jest tam wiele nowości. Sama kupuję książki w granicach 9- 15 zł, a jak nawiedzę się na jakąś konkretną ,to szukam jej na allegro.

Gość gość
Ja przez całe swoje życie kupowałem w różnych księgarniach. Ale teraz kupuję tylko na inbook.pl książki są tanie. Zamawiam w internecie, a odbieram w koisku Ruchu

Gość klara684
Ja teraz też zamawiam tylko przez internet. Najczęściej na inbook.pl, mają tam duży wybór, super ceny no i ostatnio polepszyli jakość obsługi klienta :)

Jeśli nie jesteś pewna czy zakupy przez internet to dobry pomysł, może zainteresują Cię antykwariaty? W miastach jest zazwyczaj pełno takich placówek, podobnie zresztą jak bibliotek, które oferują ogromny wybór książek. Warto rozejrzeć się po okolicy. ;)