Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowie nie

Podologia Wwa Barkocinska 6 DNO DNA

Polecane posty

Gość mowie nie

kazdemu kto zastanawia sie nad skorzystaniem z uslug salonu pielegnacji dloni i stop w w-wie na barkocinskiej 6 stanowczo odradzam! karza sobie slono placic za fuszerke. zdarli ze mnie kase, a zrobili mi zwykly pedicure. co chwila slyszalam 'tego sie nie da usunac. z tym sie nie da nic zrobic'. pani 'dr' zagorska powinna zmienic fach, bo na obecnie wykonywanym sie nie zna.

Gość mowie nie
*kaza

Gość karysia
A czy warto robić pod własne potrzeby szkolenie podologiczne? Wizyty u specjalistów są drogie. Czy jestem w stanie po podstawowym szkoleniu rozpoznawać kluczowe dolegliwości?

Gość gość
Wystarczą szkolenia - przy zawodowych poświęcając odpowiednio wiele czasu możesz pracować na spokojnie w zawodzie. Kwestia taka czy potraficie się zaangażować - akurat ten temat jest coraz bardziej popularrny.

Gość gość
Wszystkiego co potrafię nauczyłam się przez szkolenia zawodowe w beauty lux. To było w sumie kilka tygodni nauki + późniejsze praktyki i faktycznie dałam radę. To nie jest łatwy zawód, ale za to zdecydowanie perspektywiczny.

Gość hesek
Jeśli mam cokolwiek konkretnego sugerować to szkolenie w Beauty Lux. Oczywiście aby pracować profesjonalnie na klientach potrzebne są miesiące, ale w tym zawodzie naprawdę można sobie bez większych problemów poradzić - tylko trzeba na ten sukces wiele pracy.

Gość gość
Czy podologii faktycznie można się nauczyć na samych szkoleniach? Czy rzeczywiście jest tak, że ten zawód nie wymaga studiów i konkretnego papierka do wykonywania zabiegów? Kto ma doświadczenie?

Gość gość
Wszystko zależy od tego, jakie macie podejście i ile środków do wydania, chociaż tak naprawdę wasza rola jest decydująca. Szkolenie z tego zakresu jest mocno wymagające, ale jeśli tylko odpowiednio się zaangażujecie to wszystko będzie ok.

O rany, współczuję. Ja chodzę do Satin na Zakopiańskiej i nigdy nie miałam z nimi takich problemów. Nie poszłabym do tego gabinetu o którym piszecie... Przeraża mnie to...

Gość gość
Pod własne potrzeby też warto zrobić szkolenie z tego zagadnienia - to wiele ułatwia, nad przy osobistej opiece, a jeśli 3as to głębiej zainteresuje to warto pójść dalej i zrobić szkolenie zawodowe. To przecież bardzo opłacalny zawód.

Gość gość
Jeśli masz dobrego prowadzącego szkolenie, to rzeczywiście na tej bazie do pracy się przygotujesz. Wiem jak to wyglądało u mnie. Podologia to mocno wymagające zagadnienia, długie szkolenie, ale jeśli dasz radę to opanować, to korzyści będą ogromne.

Gość gość
Nawet dla własnych potrzeb warto sobie zrobić szkolenie z tego zagadnienia. Nie twierdzę, że będziecie od razu wielkimi fachowcami, ale przynajmniej będziecie mieli chociaż minimalną wiedzę z tego zakresu. To naprawdę cenne.

Gość gość
Robisz szkolenie zawodowe z tego zakresu i masz przygotowanie do pracy. Naprawdę nie ma lepszego sposobu na nauczenie tego tematu, który jednak jest mocno wymagający. O ile tylko się zaangażujecie, to korzyści będą zauważalne.

Gość gość
Beauty lux i zdrowe podejście do tematu. Nie musi to być od razu szkolenie zawodowe, ale optymalnie zrobić właśnie takie - przyda się wam w przyszłości. Akurat zainteresowanie dbałością o stopy jest z roku na rok coraz większe.