Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cien 2 kreski

Polecane posty

Gość gość
Taka wydzielina jest typową przed okresem

Gość gość
Jest tu ktos?

Gość gość
na tym tescie nie widze zadnej drugiej kreski!! ja tam przed okresem mam raczeju sucho niz taka wydzieline

Gość gość
Ja widzę cień drugiej kreski ale to może byc tylko ten aplikator czy jak to sie nazywa. Zrob test jutro z porannego moczu jeszcze raz

Gość gość
matko!! dziewczyno zrob test albo idz na bete. co my wrozki jestesmy zeby wiedziec czy ty w ciazy jestes

Gość gość
Jak nie masz ochoty to sie nie wypowiadaj. Wypowiedzieć sie nie potrafisz ale napisać beznadziejny komentarz tak. Zazdrosna idiotka. Zejdź stad bo ktos moze miec problem a Ty tu siedzisz bo tyle Ci zostalo. A Ty dziewczyno zrob test. Wygląda mi to na ciaze. Do tego plamienie ... Zagniezdzanie by to bylo.

Gość gość
ile razy mozna pytac o to samo.. niech idzie po test to sie dowie a nie pyta ludzi an forum :/

Gość gość
Pd tego to forum jest. Wszyscy tu o takie rzeczy pytają. Mam prawo zapytac a jak Tobie nie pasuje to nie czytaj. Zly dzien? Cos nie wyszlo? To przebiegnij sie wokół domu. Zejdź z ludzi i daj zyc. Zaloze własny watek. Nie moglam chwilowo dodac tematu nie wiem czemu ale widac, ze tutaj same chamice. Gdyby Wasi faceci to czytali to by padli.

Gość gość
Na dzisiejszych zdjęciach jest na pewno ciążowa kreseczka. Gratuluję :) Autorko, czy to ty te dzisiejsze zdjęcia dodawałaś? Bo jeśli to ktoś inny pytał, to jestem ciekawa, czy dziś powtórzyłaś test i co ci wyszło.

Gość gość
Tak to autorka dodala z dzisiejszego testu....myslisz ze jednak to ciaza?

Gość gość
ja mysle ze to ciaza bo cien jest a wez pod uwage ze zrobilas az 5 dni przed terminem

Gość gość
Tak a zrobilam tylko dlatego ze piersi mam jak 2 granaty ktore zaraz wybuxhna i jajnik mnie boli od 4 dni w srode 28 pownnam dostac okres jakos nie wieze ze to ciaza

Gość gość
Gdzie jest to zdjęcie dzisiejszego testu z wczorajszego na drugim zdjęciu widać jakby cień kreski:) A tak apropo to chcesz być w ciąży czy nie?

Gość gość
13 45 sa z dzisiejszego jak mozesz to zerknij i napisz co myslisz.... do niedawna chcialam byc w ciazy a teraz tez chce ale nie wiem czy bede z ojcem dziecka to skaplikowane i duzo pisania...a ty planujesz ciaze?

Gość gość
Dla mnie to jakby jest kreska.Moze zrób badanie z krwi albo powtórz za parę dni test .u mnie też były słabe kreski. Ja juz dzieci nie planuje i nie ucieszył by mnie pozytywny wynik. Wiesz może ciąża zbliży cię do partnera i będzie dobrze chyba że jest aż tak źle ze nie chcesz go znać. ...

Gość gość
Oboje jestesmy po przejsciach on ma 11 letniego syna ja mam 6 letniego syna jestesmy razem ponad 2 lata na kazdy weekend i wszystkie wolne syn jest u niego i jego syn jest agresywny w stosunku do mojego syna tzn raz dostal z calej sily piescia w brzuch a teraz we wtorek dusil go tak ze wyladowalam u lekarza z moim synkiem bo sie dusil i okazalo sie ze ma uszkodzone miesnie....juz jest ok ale co bedzie pozniej zrobi mu wieksza krzywde ....a moj syn jest dla mnie najwazniejszy i nie pozwole go skrzywdzic dlatego mam metlik w glowie tymbardziej ze moj partner broni swojego syna i nawet kary mu nie dal bo syn jest u niego na feriach.... masakra mam metlik

Gość gość
Szok ze twój partner nic z tym nie zrobił , może powiedz partnerowi ze nie będziecie się razem spotykać wtedy gdy jest u niego syn .Może dziecko by mu oczy otworzyło ze ci by się mogło stać jakby zrobił jego synalek to niemowlaków. . Ten chłopak tak pod wpływem matki jest czy ogólnie taki rozpuszczony ?

Gość gość
Rozpuszczony przez oboje jest naprawde straszny nie uczy sie i zachowanie ja 17 latek wrrr. Nie chce ryzykowac bo jak cos powaznego zrobi dziecku? A ojciec jest wpatrzony w niego jak w obrazek nic zlego nie mozna powiedziec itd. A co chce to ma od ojca. Nie chce takiego zwiazku bo nie bede stawac pomiedzy nimi a tego malego to juz nie chce widziec po ostatniej scenie .....nie trawie go ...lubie dzieci bardzo ale on ma w sobie cos co mnie odpycha

Gość gość
To chyba lepiej jak nie będziesz w ciąży bo twój partner jest nie poważny co to będzie jak ten młody będzie miał te 17 lat zadzga kogoś nożem

Gość gość
Tak mu tlumacze ale on mowi ze nie ze on taki nie jest itd ze nie jego syn. Facet 40 latca ja dopiero teraz widze ze glupi. Mam nadzieje ze tylko schizuje ale jak okaze sie ze jednak ciaza to dam rade i zrobie wszystko aby malenstwo bylo bezpieczne i szczesliwe

Gość gość
Jedyna 100% wiarygodna odp uzyskasz poprzez bete hcg

Gość gość
Tak wiem w pierszej ciazy jeden gin mowil ze jestem bezplodna drugi ze to pozamaciczna i chcial usuwac az wkoncu zrobilam bete i mam 6 letniego syna

Gość gość
Wlasnie chcialam wypic szklanke napoju piwnego ktory bardzo lubie i mnie odrzucilo wylalam bo nie szlo tego pic ......to chyba nie jest dobry znak