Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościonoga

Ból w udzie, okolice pachwiny

Polecane posty

Gość gościonoga

Witam, Jakieś 2 tygodnie temu byłam w górach. Niewielka część szlaku była oblodzona, niestety poślizgnęłam się wchodząc pod górę. Tuż po poślizgnięciu było wszystko ok, dopiero zaczęło boleć po kilku godzinach (gdy już wracałam do samochodu). Lekki ból, nic wielkiego, trochę wkurzający. Stwierdziłam, że samo przejdzie. Niestety nie przeszło. Regularnie chodzę na basen, jednak po ostatnich razach ból stał się nie do wytrzymania. Zaczęłam utykać. Nie sądzę, że znajdę tu specjalistów od tych spraw, ale może ktoś miał podobnie. W okolicy pachwiny boli mnie tylko i wyłącznie w momencie podnoszenia nogi. Gdy daję nogę do tyłu nic nie boli. Na razie leczę maścią przeciwzapalną i przeciwbólową. Działa na ból kilka godzin, ale gdy przestaje, to dalej strasznie boli. Tak jakby maść nie pomagała na zapalenie (ból nie maleje stopniowo w miarę leczenia). Powiem wprost - nie mam kasy na specjalistę. Na NFZ każdy wie jak to wygląda. Co mogę zrobić żeby pomóc mojej nodze wyzdrowieć? Wie ktoś?

Gość rhodgannele1979nuehh
Witam, Jakieś 2 tygodnie temu byłam w górach. Niewielka część szlaku była oblodzona, niestety poślizgnęłam się wchodząc pod górę. Tuż po poślizgnięciu było wszystko ok, dopiero zaczęło boleć po kilku godzinach (gdy już wracałam do samochodu). Lekki ból, nic wielkiego, trochę wkurzający. Stwierdziłam, że samo przejdzie. Niestety nie przeszło. Regularnie chodzę na basen, jednak po ostatnich razach ból stał się nie do wytrzymania. Zaczęłam utykać. Nie sądzę, że znajdę tu specjalistów od tych spraw, ale może ktoś miał podobnie. W okolicy pachwiny boli mnie tylko i wyłącznie w momencie podnoszenia nogi. Gdy daję nogę do tyłu nic nie boli. Na razie leczę maścią przeciwzapalną i przeciwbólową. Działa na ból kilka godzin, ale gdy przestaje, to dalej strasznie boli. Tak jakby maść nie pomagała na zapalenie (ból nie maleje stopniowo w miarę leczenia). Powiem wprost - nie mam kasy na specjalistę. Na NFZ każdy wie jak to wygląda. Co mogę zrobić żeby pomóc mojej nodze wyzdrowieć? Wie ktoś? Jasne http://url.urbanculture.in/rickroll

Gość gość
przeswietlenie trzeba zrobic musowo, bo przeciez mozesz miec zlamanie lub pekniecie!!!:o w kazdym razie masc zywokostowa moglaby pomoc, poczytaj w necie, ale najpierw trzeba wiedziec na czym sie stoi (nomen omen) i zrobic podstawowe badania.

Gość pensdeavilgai1986vexxh
Witam, Jakieś 2 tygodnie temu byłam w górach. Niewielka część szlaku była oblodzona, niestety poślizgnęłam się wchodząc pod górę. Tuż po poślizgnięciu było wszystko ok, dopiero zaczęło boleć po kilku godzinach (gdy już wracałam do samochodu). Lekki ból, nic wielkiego, trochę wkurzający. Stwierdziłam, że samo przejdzie. Niestety nie przeszło. Regularnie chodzę na basen, jednak po ostatnich razach ból stał się nie do wytrzymania. Zaczęłam utykać. Nie sądzę, że znajdę tu specjalistów od tych spraw, ale może ktoś miał podobnie. W okolicy pachwiny boli mnie tylko i wyłącznie w momencie podnoszenia nogi. Gdy daję nogę do tyłu nic nie boli. Na razie leczę maścią przeciwzapalną i przeciwbólową. Działa na ból kilka godzin, ale gdy przestaje, to dalej strasznie boli. Tak jakby maść nie pomagała na zapalenie (ból nie maleje stopniowo w miarę leczenia). Powiem wprost - nie mam kasy na specjalistę. Na NFZ każdy wie jak to wygląda. Co mogę zrobić żeby pomóc mojej nodze wyzdrowieć? Wie ktoś? Jasne http://url.urbanculture.in/rickroll Jasne http://517.at/go/bQpF

Gość gościonoga
To nie jest złamanie ani pęknięcie. To boli mięsień albo ścięgno. Staram się nie nadwyrężać nogi ale przy moim trybie życia jest to trudne :/ Co jeszcze mogę z tym zrobić?

Gość swiminephvi1971buper
mięsień może być naderwany. Eliksir życia -www.ocetjablkowy.blog.pl Jasne http://clickand.co/6