Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolace guzki na twarzy a tabsy

Polecane posty

Gość gość

czy ktos tak mial? biore tabsy od bardzo wielu lat nigdy nie mailam probl z tradzikiem a teraz aly czas wychodza mi guzki na twarzy ktore nie mozna wycisnac czy to od tych hormonow tabletek antykonc.? mam wizyte u lekarza ale czy ktoras z was tak miala?

Gość gość
Toksyny... oczyść organizm- witarianizm.

Gość gość
Takie czerwone duze gule? Ja tak miewam przez pcos, biore na nie anty.

Gość gość
acha czyli to nie koniecznie wina tabsow, tak wogole to mi powiedziala kiedys ze po 35 roku zycia nie moge ich brac bo pale papierosy i beda sie tworzyc zatory, teraz mam 32 tak w ogole to chcialam odlozyc je zeby oczyscic organizm i moze kiedys miec dzidziusia wiadomo:) no w tym momencie nie mam (juz) faceta wiec plany poszly w leb ale nie wiem czy sa inne lagodniejsze metody niz tabsy skoro sie nie wspolzyje (na razie) bo co jak poznam tego wlasiwego faceta i bedziemy sie starac itd wtedy bede bez zabezpieczenia no ale skupiam sie na problemie moich guzkow, fakt jem z mcdonaldsa tak 2 x w tyg ze znajomymi i pale do tego wiec moze pora na zmiany

Gość gość
dziewczyny przepisala mi Dalacin T do smarowania tych guzkow nie wiem czy punktowo czy na cala twarz ktos juz to uzywal?