Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

novynette i bialy sluz o nieprzynemnym zapachu

Polecane posty

Gość gość

Witam, zaczelam brac 3 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych novynette. W drugim opakowaniu zapomnialam jednej tabletki minelo 12 godzin ale wzielam ja odrazu po przypomnieniu. Dalej kontynuowalam branie tabletek nie kochalam sie z mezem ponad tydzien bo w tym czasie plamilam, chociaz wygladalo to jakby na okres. Teraz zaczelam 3 opakowianie bez 7 dniowej przerwy w braniu tak bylo napisane na ulotce. Czy mam sie czego obawiac? Wczorak zauwazylam bialy gesty sluz o nieprzyjemnym zapachu.. jakie moga byc tego obiawy. Z gory dziekuje i pozdrawiam :)

Gość bedcoxisolt1976ungmj
Witam, zaczelam brac 3 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych novynette. W drugim opakowaniu zapomnialam jednej tabletki minelo 12 godzin ale wzielam ja odrazu po przypomnieniu. Dalej kontynuowalam branie tabletek nie kochalam sie z mezem ponad tydzien bo w tym czasie plamilam, chociaz wygladalo to jakby na okres. Teraz zaczelam 3 opakowianie bez 7 dniowej przerwy w braniu tak bylo napisane na ulotce. Czy mam sie czego obawiac? Wczorak zauwazylam bialy gesty sluz o nieprzyjemnym zapachu.. jakie moga byc tego obiawy. Z gory dziekuje i pozdrawiam Jasne http://iitd.info/e7q7

Gość susopenwo1978hidya
Witam, zaczelam brac 3 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych novynette. W drugim opakowaniu zapomnialam jednej tabletki minelo 12 godzin ale wzielam ja odrazu po przypomnieniu. Dalej kontynuowalam branie tabletek nie kochalam sie z mezem ponad tydzien bo w tym czasie plamilam, chociaz wygladalo to jakby na okres. Teraz zaczelam 3 opakowianie bez 7 dniowej przerwy w braniu tak bylo napisane na ulotce. Czy mam sie czego obawiac? Wczorak zauwazylam bialy gesty sluz o nieprzyjemnym zapachu.. jakie moga byc tego obiawy. Z gory dziekuje i pozdrawiam Jasne http://nsu.pe/13

Gość gość
Ten link jest o tradziku a ja niepokoje sie tym sluzem i pytam czy wlasciwie zrobilam i czy jest mozliwosc ciazy ..