Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to przez stres ?

Polecane posty

Gość gość

Hej. na początku stycznia z moim chłopakiem dotykaliśmy się po intymnych miejsach. gdy już kończyliśmy to mu pomogłam i dopiero wtedy się spuścił. boję się że mógł mieć swoją spermę na palcach i potem mi je włożył. twierdzi że nie i że miał penisa w spodniach. okres mam nieuregulowany i ostatni miałam w połowie grudnia a przeważnie dostaje na koniec. za testem nie jestem i go odsuwam na bok. i czy to też wszystko może być przez stres ? dodam że mam trochę więcej śluzu ale nie pamiętam czy tak miałam przed okresem. i piersi mnie bolą. przeczytałam że to też może byc przed okresem. próbuję się tym pocieszać. proszę nie piszcie :zrób ten test bo na bank go nie zrobię. podobno nie spuścił się bardzo. no i nie był w środku więc chyba małe szanse skoro do zapłodnienia musi dojść gdy się bardzo facet spuści i jak jest w pochwie? wesprzyjcie mnie...

Gość gwoli wyjasnienia
A dlaczego nie chcesz zrobic testu? Szkoda ci forsy, czy o co chodzi?

Gość gość
nie nie, nie szkoda tylko to też przez stres. boję się że zobaczę wynik którego nie chce.

Gość gwoli wyjasnienia
Nie zartuj! Jesli faktycznie jestes w ciazy to i pomimo strachu bedziesz musiala przyjac to do wiadomosci. Po co sie trzasc i martwic. Zrob test i bedziesz wiedziala. My to mozemy tylko spekulowac. Tyle, ze to pomoze ci na chwilke. Jesli okresu nadal nie bedzie to nie bedziesz miala innego wyjscia niz test albo gin.

Gość gość
ale mam taki strach przed tym i chciałam się tylko dowiedzieć np co wy sądzicie. bo no chyba jednak są marne szanse że bez dużego spustu i to jeszcze jak nie był w mojej pochwie to nie dojdzie do ciąży?

Gość gość
miałam też taką sytuacje i to było wszystko przez stres. dostałam okres i też się spóźnił i staram się tym pocieszać ale jest trudno

Gość gwoli wyjasnienia
Nie wiem jak dlugie sa srednio twoje cykle. Na ogol kobiety maja 4-tygodniowe. Jesli ty tez, to juz powinnas dawno dostac. Jesli nie dostalas, to moga byc tego rozne przyczyny. Mysle, ze jest male prawdopodobienstwo zebys zaszla w ciaze, ale mozliwe to jest. Ile masz lat?

Gość gość
no okres mam w cały świat. raz mam na początku raz pod koniec a w grudniu miałam 15. i też mi sie często spóźnia. mam 16 lat. tak powinnam się zająć nauką jestem gnojkiem ale jak jest forum to korzystam. skoro miałam 15 to może teraz mi jednak przyjdzie pod koniec? bolał mnie już brzuch nieraz i się ucieszyłam że mam ale jednak nie. :/

Gość gość
gwoli wyjaśnienia nie produkuj się, ta wariatka zakłada ten temat od kilku miesięcy...

Gość gość
i skoro chłopak mówi że spuścił się wtedy kiedy ja mu robiłam dobrze i było tego mało i miał go w spodniach. małe szanse że przy pochwie a co dopiero w. i nie umiem sobie tego powiedzieć że no nie miał go w. nie śpuścił się bardzo, a by musiało dość wystrzelić. i nie wiem jak mam myśleć :/

Gość gość
nie zakładam tego kilka miesięcy jestem nowa :) 17*