Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Andzia Ooo

Outlet Center Lublin czy warto??

Polecane posty

Go艣膰 Andzia Ooo

Jakie (i czy w og贸le jakie艣) promocje s膮 obecnie w Outlet Center Lublin? Kto艣 co艣?:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Bylam tam 2 tyg.temu, dziadostwo to malo powiedziane, same szmaty, w bardzo wysokich cenach, przeceny z 2000tys.na 1200 za sukienke mnie nie urzadzaja, zeby to jeszcze jakies znane marki byly, w witchenie smiecie koszmarne!Portfele w cenach takich jak wszedze, poza tym polowy sklepow nie ma, wiecej tam nie pojade!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zakupoholiczka92
Ja by艂am przedwczoraj i si臋 nie藕le obkupi艂am. Zale偶y chyba kto czego szuka. Otworzyli niedawno w艂a艣nie z tych znanych marek Reserved, Sinsay, Mohito i nawet Croppa, wi臋c to nieprawda 偶e nie ma z czego wybiera膰! Tylko trzeba wiedzie膰 gdzie chodzi膰. Ja jestem mega, mega, meeeeega zadowolona ze swoich nowych ciuszk贸w:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PannaAdrianna
No widzisz, ja rownie偶 znalazlam co艣 dla siebie, a mianowicie w Big Starze kupilam sobie pi臋kn膮 kurtk臋 zimow膮 z kapturem. Zalapa艂am sie na okazj臋, poniewa偶 teraz maj膮 tam - 40 % na wszystkie kurtki i to licz膮c od ceny metkowej (czyli outletowej).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DariaDariaDaria
Moj brat upolowa艂 w galerii Outlet Center super buty trekkingowe porz膮dnej firmy i to w tamtym tygodniu, rozwnie偶 w cenach promocyjnych, chyba nawet o polow臋 taniej niz normalnie.. Jak ktos nie wie do jakiego sklepu wejsc, to pozniej pisze ze nic tam nie ma, a jak ktos chce to znajdzie zawsze jakas promocj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c贸re艅ka lucky
Lol mi mama te偶 kupi艂a kurtk臋 w Big Starze i to bez mojej zgody, troch臋 si臋 na ni膮 w艣ciek艂am, bo sk膮d ona moze wiedzie膰 co jest modne... Ale nie jest taka z艂a ta kurtka, przyjaci贸艂ka ma podobn膮;P lolololo:P:P :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HowDareYou
W Outlecie zawsze mo偶na wyhaczy膰 dobre promocje, bez wzgl臋du na por臋 roku, tam wyprzeda偶e s膮 praktycznie zawsze, tez jestem szcze艣liwa z otwarcia Reserved i Mohito - najlepsze sklepy na 艣wiecie!! Bylam wczoraj w reserved i mam now膮 sukienke, jeansy i sweterek tak wi臋c nie 偶a艂uje na pewno!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Roksi25
warto na 100%! Nieko艅cz膮ce si臋 promocje, wiadomo, 偶e trzeba pochodzi膰, niekt贸rzy my艣l膮, 偶e skoro to outlet to ubrania powinny by膰 rozdawane za darmo, a przecie偶 tak nie jest, wiadomo 偶e taki np adidas jest firm膮, w kt贸rej buty kosztuj膮 normalnie 300 z艂, wi臋c tu obni偶ki b臋d膮 do 100 z艂, a nie do 20 z艂 tak jak niekt贸rzy by tego chcieli. Ja uwielbiam robi膰 tam zakupy i nigdy jeszcze nie wysz艂am stamt膮d z pustymi r臋kami:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie, 偶e tak;) te偶 trzeba obserwowa膰 fb, bo tam codziennie wrzucaj膮 info o promocjach (a czasami s膮 ekstra!). Czasami siedz臋 przed kompem i 偶a艂uj臋, 偶e akurat tego dnia tam nie b臋d臋, no ale c贸偶, nie mo偶na by膰 na zakupach codziennie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnio hitem by艂y stroje po 9,99 z艂, a teraz wiem 偶e w Bestsellerze s膮 spodnie za 15 z艂, wszystkie sukienki za 30 z艂 i jeszcze jakie艣 tanie bluzki, po prostu super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milena1985
Zdecydowanie warto robi膰 tam zakupy. Maj膮 ciekawe promocje i akcje :) Np. teraz w LPP jest promocja 2 w 1 na czapki i szaliki, super sprawa.... m贸j brat nied艂ugo bierze 艣lub i kupili艣my mu te偶 tam garnitur bo w pr贸chniku przecena 50%.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qula40
Id臋 tam w sobot臋 na Eko bazar, ma by膰 mn贸stwo pysznych produkt贸w i do tego stoisko z p艂ytami winylowymi, kt贸re mo偶na b臋dzie ods艂uchiwa膰 na miejscu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kocham winyle :) Dla mnie maj膮 niepowtarzalny klimat, w Outlet Center du偶o si臋 dzieje, zawsze id臋 jak jest co艣 fajnego, pami臋tacie konwent tatua偶u? To by艂o zjawisko:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 promocjozerka
teraz jest promocja -40% w mohito, sinsayu, reserved i cropp, takze polecam sie wybrac. poza tym mnostwo innych promocji i teraz wprowadzili karte benefit do outletu, uprawnia do jeszcze wiekszych znizek!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubi臋kupowa膰igotowa膰
Mnie bardziej jara -50% w Home&Cook powiem szczerze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mnie w og贸le jaraj膮 promocje, te rosn膮ce rabaty zw艂aszcza :D mam te偶 kart臋 benefit <3

Udost臋pnij ten post