Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia Ooo

Outlet Center Lublin czy warto??

Polecane posty

Gość Andzia Ooo

Jakie (i czy w ogóle jakieś) promocje są obecnie w Outlet Center Lublin? Ktoś coś?:)

Gość gość
Bylam tam 2 tyg.temu, dziadostwo to malo powiedziane, same szmaty, w bardzo wysokich cenach, przeceny z 2000tys.na 1200 za sukienke mnie nie urzadzaja, zeby to jeszcze jakies znane marki byly, w witchenie smiecie koszmarne!Portfele w cenach takich jak wszedze, poza tym polowy sklepow nie ma, wiecej tam nie pojade!

Gość Zakupoholiczka92
Ja byłam przedwczoraj i się nieźle obkupiłam. Zależy chyba kto czego szuka. Otworzyli niedawno właśnie z tych znanych marek Reserved, Sinsay, Mohito i nawet Croppa, więc to nieprawda że nie ma z czego wybierać! Tylko trzeba wiedzieć gdzie chodzić. Ja jestem mega, mega, meeeeega zadowolona ze swoich nowych ciuszków:D:D:D

Gość PannaAdrianna
No widzisz, ja rownież znalazlam coś dla siebie, a mianowicie w Big Starze kupilam sobie piękną kurtkę zimową z kapturem. Zalapałam sie na okazję, ponieważ teraz mają tam - 40 % na wszystkie kurtki i to licząc od ceny metkowej (czyli outletowej).

Gość DariaDariaDaria
Moj brat upolował w galerii Outlet Center super buty trekkingowe porządnej firmy i to w tamtym tygodniu, rozwnież w cenach promocyjnych, chyba nawet o polowę taniej niz normalnie.. Jak ktos nie wie do jakiego sklepu wejsc, to pozniej pisze ze nic tam nie ma, a jak ktos chce to znajdzie zawsze jakas promocję.

Gość córeńka lucky
Lol mi mama też kupiła kurtkę w Big Starze i to bez mojej zgody, trochę się na nią wściekłam, bo skąd ona moze wiedzieć co jest modne... Ale nie jest taka zła ta kurtka, przyjaciółka ma podobną;P lolololo:P:P :*

Gość HowDareYou
W Outlecie zawsze można wyhaczyć dobre promocje, bez względu na porę roku, tam wyprzedaże są praktycznie zawsze, tez jestem szcześliwa z otwarcia Reserved i Mohito - najlepsze sklepy na świecie!! Bylam wczoraj w reserved i mam nową sukienke, jeansy i sweterek tak więc nie żałuje na pewno!

Gość Roksi25
warto na 100%! Niekończące się promocje, wiadomo, że trzeba pochodzić, niektórzy myślą, że skoro to outlet to ubrania powinny być rozdawane za darmo, a przecież tak nie jest, wiadomo że taki np adidas jest firmą, w której buty kosztują normalnie 300 zł, więc tu obniżki będą do 100 zł, a nie do 20 zł tak jak niektórzy by tego chcieli. Ja uwielbiam robić tam zakupy i nigdy jeszcze nie wyszłam stamtąd z pustymi rękami:)

Gość gość
Pewnie, że tak;) też trzeba obserwować fb, bo tam codziennie wrzucają info o promocjach (a czasami są ekstra!). Czasami siedzę przed kompem i żałuję, że akurat tego dnia tam nie będę, no ale cóż, nie można być na zakupach codziennie;)

Gość gość
Ostatnio hitem były stroje po 9,99 zł, a teraz wiem że w Bestsellerze są spodnie za 15 zł, wszystkie sukienki za 30 zł i jeszcze jakieś tanie bluzki, po prostu super

Gość Milena1985
Zdecydowanie warto robić tam zakupy. Mają ciekawe promocje i akcje :) Np. teraz w LPP jest promocja 2 w 1 na czapki i szaliki, super sprawa.... mój brat niedługo bierze ślub i kupiliśmy mu też tam garnitur bo w próchniku przecena 50%.

Gość qula40
Idę tam w sobotę na Eko bazar, ma być mnóstwo pysznych produktów i do tego stoisko z płytami winylowymi, które można będzie odsłuchiwać na miejscu :)

Gość gość
Kocham winyle :) Dla mnie mają niepowtarzalny klimat, w Outlet Center dużo się dzieje, zawsze idę jak jest coś fajnego, pamiętacie konwent tatuażu? To było zjawisko:)

Gość promocjozerka
teraz jest promocja -40% w mohito, sinsayu, reserved i cropp, takze polecam sie wybrac. poza tym mnostwo innych promocji i teraz wprowadzili karte benefit do outletu, uprawnia do jeszcze wiekszych znizek!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lubiękupowaćigotować
Mnie bardziej jara -50% w Home&Cook powiem szczerze :D

Gość gość
a mnie w ogóle jarają promocje, te rosnące rabaty zwłaszcza :D mam też kartę benefit <3